Yapılan açıklamaya göre, Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri tarafından dün Vişne Evleri kavşağında bir araç şüphe üzerine durduruldu. Araçta yapılan kontrolde A.Ö, Z.A.T. ve A.T. isimli şahıslara ait 3 adet ruhsatsız tüfek ele geçirildi.

30 Mayıs 2015 günü Sütlüce Mahallesinde meydana gelen yağma-kasten yaralama-tehdit ve hakaret olayının şüphelileri olan K.Ç. (21), B.A. (19) ve E.Y. (19), bir araçla birlikte ekipler tarafından yakalandı.

Asayiş Şube Müdürlüğü Aranan Şahıslar Büro Amirliği ekiplerinin yaptıkları çalışmalar sonucu, mala zarar verme suçundan 1 yıl 8 ay kesinleşmiş hapis cezası bulunan şahıs ve çeşitli suçlardan 6 bin 140 TL para cezası bulunan 3 şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapıldı.

Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü ekipleri de geçtiğimiz gün 205 şahıs ve 37 araç üzerinde yaptıkları kontrol sonucu, 2 aranan şahıs, 2 hırsızlık şüphelisi şahıs, 1 yoklama kaçağı şahıs yakalandı, 1 hacizli yakalamalı araç, 1 çalıntı bisiklet, 1 pompalı tüfek ve 1 kurusıkı tabanca ele geçirildi. (İHA)

Editör: TE Bilisim