Prizren Üniversitesi ekibinde; Rektör Asistanı Blerta Hajra, Dekan Asistanı Nora Rada, Öğrenci Başvuru Merkezi Sorumlusu Abdylbari Shalqini, IT Sorumlusu Tarik Han, IT personeli Xhevat Kallaba, İletişim Cihazları Sorumlusu Blerta Ferati ve Üniversite Medya ve İletişim Sorumlusu Ramadan Baraliu yer alırken, eğitim kapsamında ilgili birimlere ziyaretler gerçekleştirildi.

Prizren Üniversitesi öğretim elemanları, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Fakültesi tarafından yürütülmekte olan e-öğrenme hizmetleri, sınav organizasyon hizmetleri, video-konferans, staj işlemleri ve öğrenci işleri konularında eğitim aldılar ve eğitimler kapsamında ilgili birimlere ziyaretler gerçekleştirerek, uygulamalı eğitimlerden de yararlanma olanağı buldular. Eğitimin tamamlanmasından sonra ekip, Anadolu Üniversitesi Açıköğretim Sisteminden Sorumlu Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Yücel Güney ile de görüşerek, Prizren Üniversitesi ile daha ileri düzeyli ortaklıklar kurulması için atılması gereken adımlar üzerinde karşılıklı görüş alışverişinde bulundu.

Ziyaret sonunda, Mevlana Programı kapsamında öğretim üyesi ve öğrenci değişimi yapılabilmesi için de karşılıklı bir anlaşma imzalandı. (AHM)

Editör: TE Bilisim