Yenilmezlik serisi sona erdi
Sezonun ikinci yarısında müthiş bir direniş sergileyen ve 4 maçta 10 puan toplayarak lige tutunan, küme düşme hattından kurtulma adına çok önemli bir fırsat yakalayan Eskişehirspor, yakaladığı 5 maçlık yenilmezlik serisini Menemenspor karşısında sürdüremedi. Şimşekler, İzmir temsilcisine 3-1'lik skorla mağlup olarak toplam 5 maç sonra yenilgiyle tanıştı. Küme düşme hattından kurtulma adına çok önemli bir fırsatı değerlendirmeyen Es Es 16 puanda kaldı.

Teselli rakiplerden geldi
Menemenspor karşısında sahadan 3-1'lik skorla mağlup ayrılan Eskişehirspor'a tesellisi rakiplerden geldi. 15'inci sırada yer alan Osmanlıspor, kendi sahasın Bursaspor'a 4-2'lik skorla mağlup oldu ve 18 puanda kaldı. 16'ncı sırada yer alan Adanaspor, haftanın kapanış maçında sahasında Erzurumspor ile 0-0 berabere kalarak puanını 18'e çıkardı. Ligin son sırasında yer alan Boluspor ise evinde Ümraniyespor ile 1-1 berabere kaldı.

Kritik haftaya giriyoruz
TFF Ligin 23'üncü haftasında ise bizi ilgilendiren ve oldukça zorlu maçlar oynanacak. Osmanlıspor sahasında Menemenspor'u ağırlayacak. Adanaspor ise 23'üncü hafta mücadelesinde deplasmanda Altay ile karşı karşıya gelecek. Ligin son sırasında yer alan Boluspor ise son haftalarda çıkış yakalayan İstanbulspor'un konuğu olacak. Es Es ise bilindiği üzere 21 Şubat Cuma akşamı saat 19.00'da Yeni Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda lig lideri Hatay'ı ağırlayacak.
Editör: TE Bilisim