Bayrampaşa Belediyesinin 'Kardeşlik sınır tanımaz ' sloganıyla yola çıkardığı Bereket Ekspresinin iftarına katılan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 'Ramazan ayı berekettir, birlik ve beraberliktir. İftarlar kardeşlik duygularını pekiştiren ortamlardır' dedi.

Eskişehir Tren Garında kurulan masalarda gerçekleştirilen iftara katılan Eskişehirliler, Büyükşehir Belediye Başkanı Büyükerşen'i alkışlarla karşıladılar ve birlikte fotoğraf çektirdiler. Bayrampaşa Belediye Başkan Yardımcısı Mehmet Acar, tarafından karşılanan Büyükerşen'e iftardan sonra katkılarından dolayı plaket verildi,

İftar yemeğine, İstanbul Milletvekili Şirin Ünal, Eskişehir Milletvekili Salih Koca, Eskişehir Vali Yardımcısı Ömer Faruk Günay, Eskişehir Müftüsü Niyazi Ersoy ve çok sayıda vatandaş katıldı. İftar sonrası konuşma yapan Büyükerşen, Bayrampaşa Belediyesine teşekkür ederek, ' Sizler güzel bir hizmet yapıyorsunuz. Eskişehirliler adına sizlere teşekkür ederim. Ramazan ayı berekettir, birlik ve beraberliktir. İftarlar kardeşlik duygularını pekiştiren ortamlardır. Yolunuz açık olsun' şeklinde konuştu.

Editör: TE Bilisim