HAZIRLIKLAR BAŞLADI

Başak Grup Süper Amatör Kümede şampiyon olma başarısı gösteren Yunusemrespor rotasını 25-26 Nisan tarihinde oynayacağı baraj karşılaşmasına çevirdi. 1 günlük iznin ardından hazırlıklarına başlayan Kırmızı Siyahlılar tek antrenman yaptı. Takım dün sabah saatlerinde Necdet Yıldırım Sahası'nda idman yaparken, Antrenör Orhan Türkmengil gözetiminde gerçekleşen çalışmada futbolcuların istekli ve hırslı olmaları gözden kaçmadı.

TAKIM ARIYORLAR

Yunusemrespor ekibi Sağlıkspor ile oynanacak baraj maçı öncesinde 1 tane hazırlık maçı oynamayı planlıyor. Bunun için rakip arayan Kırmızı Siyahlılar da Antrenör Orhan Türkmengil, oynanacak özel maçta futbolcularının son performansını yakından takip ederek Sağlık maçının ilk on birini kafasında oluşturacak.

KAMP VAR

Sağlıkspor ile oynayacakları baraj karşılaşması öncesinde Yunusemrespor kampa girecek. Siyah Kırmızılı takımın kaderini belirleyecek maç öncesi takım 21-24 Nisan tarihleri arasında Ankara Kızılcahamam'da kampa girecek. Kampın ardından Eskişehir'de de kamp yapacak olan Yunusemrespor ekibi hazır bir şekilde Sağlıkspor maçına çıkacak.

NEŞELİ ÇALIŞMA

Yapılan antrenmanlarda futbolcuların keyiflerinin yerinde olduğu gözlendi. Takım idman öncesinde birbirleriyle şakalaşarak stres attı. Takım oynayacakları baraj maçının stresini idmanları keyifli hale getiriyor. Oyuncuların pozitif enerjisi Antrenör Orhan Türkmengil'i sevindiriyor. Yapılan antrenmanlar neşeli bir şekilde geçiyor.

TÜRKMENGİL'DEN UYARILAR

Yunusemrespor'un başarılı antrenörü Orhan Türkmengil yapılan çalışma öncesinde futbolcularıyla kısa bir toplantı düzenledi. Oynanacak zor maç öncesinde moral ve motivasyon yüklemesi yapan Türkmengil futbolcularına uyarılarda da bulundu. Futbolcularına bu kritik maça kadar kendilerine çok dikkat etmeleri gerektiğini söyledi. Antrenör Orhan Türkmengil'in düşünceli olduğu ise gözlendi.

DÜZ KOŞULARA BAŞLAYACAK

Ligde oynadığı son Mihalgazispor karşılaşmasının ardından uzun süredir sakatlıkla boğuşan Yunusemrespor'un başarılı orta saha oyuncusu İlyas Özçelik bugünden itibaren takımla birlikte çalışmalara başlayacak. Tedavi süresi biten ve sakatlığı atlatan İlyas baraj maçına kadar form tutarak takımdaki yerini almak istiyor.

Editör: TE Bilisim