Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi (EOSB) 'Sağlıkla Sanat El Ele Eskişehir'de' temalı proje kapsamında gerçekleştirilen 'Alzheimer'in Hastalık ve Sosyal Boyutu' konulu etkinliğe ev sahipliği yaptı.
YOĞUN KATILIM
Türkiye Alzheimer Derneği ile Boyalı Parmaklar Annelerinin düzenlediği etkinlik kapsamında Boyalı Parmaklar Küratörü Sema Şirvan'ın seçkisi sergilendi. Etkinlikte, sanatçı Arzu Yılmaz Dağdemir ile ekibinin gerçekleştirdiği performanslar ve Alzheimer Derneği Ankara Şube Başkanı Prof. Dr. Esen Saka Topçuoğlu ile Alzheimer Derneği Şube Başkanı Prof. Dr. Demet Özbabalık'ın sunumları yer aldı. Etkinliğe CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, Baro Başkanı Mustafa Elagöz, EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, Anadolu Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi ile Güzel Sanatlar Fakültesi Öğretim Üyeleri ve sivil toplum kuruluşu temsilcileri de katıldı.
ÜRETMEK YETMEZ
Açılış konuşmasını yapan EOSB Yönetim Kurulu Başkanı Nadir Küpeli, 'Sadece üretmek yetmiyor, sosyal projelerin de içinde olmamız gerekiyor. Bu projelerimize bir yenisini ekleyerek Tepebaşı Belediyesi ile benzer bir protokole imza attık. Engelli Gençlerin İstihdama Kazandırılması Projesi gibi sosyal sorumluluk projelerimiz bugün bu anlamlı etkinlikle devam ediyor. Biz EOSB olarak sosyal sorumluluk projelerinin her zaman içinde olacağız ve toplumda farkındalık artırılması gereken konularda üstümüze düşen görevi yerine getireceğiz.' HM
Editör: TE Bilisim