Odunpazarı Belediyesi ile Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi arasında protokol imzalandı. İmzalanan protokol kapsamında Odunpazarı Belediyesi çalışanlarına Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nde ayrıcalıklar tanınacak.
YÜZDE 20 İNDİRİM
Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi ile Odunpazarı Belediyesi arasında yapılacak protokol kapsamında Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Uzm. Dr. Türkan Tünerir, Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'u ziyaret etti. Başkan Kurt ve Tünerir tarafından karşılıklı olarak imzalanan protokole göre Odunpazarı Belediyesi çalışanları ve birinci derece yakınları, Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi'nden yüzde 20 indirimle hizmet alabilecek. Başkan Kurt, 'Başarılı çalışmaları ile sağlık hizmetleri sunan Fizyomer, sağlık turizmine de açılarak, Eskişehir'i uluslararası alanda daha iyi noktalara getireceğine inanıyorum' dedi.
DESTEK OLMAK İSTİYORUZ
Fizyomer Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon Merkezi kurucusu Uzm. Dr. Türkan Tünerir de Odunpazarı Belediyesinin, Eskişehir için çok önemli işlere imza attığını söyleyerek, 'Sağlık turizmi açısından da, Odunpazarı Belediyesi'nin önderliğinde yapılan çalışmalarla ilgili destek olmak istiyoruz' diyerek, Başkanı Kurt'a teşekkür etti. HM
Editör: TE Bilisim