Tüketici haklarının konuşulmasının çok fazla istendiğini ifade eden Şahin, yaklaşan sevgililer gününde yapılanlarla ilgili bir Sivil Toplum Kuruluşu'nun (STK) imza kampanyası başlattığını ve bu kampanyayı sosyal medya üzerinden 15 gündür paylaştığını söyledi. STK'lara ev sahibi olarak baktığını o nedenle gelmeleri konusunda ısrarcı olmadığını dile getiren Şahin, 'İsterdim ki üç tüketici derneği de burada olsun. Ama farkında bile değiller Eskişehir'de böyle bir toplantının neden yapıldığının, ne söylendiğinin. Hele şu günlerde birbirimize çok ihtiyacımız var, ne kadar çok bir olmaya ihtiyacımız var. Ama bir şekilde babadan oğula geçer gibi STK'lar başkanı için söylüyorum yerlerinde hiçbir alana ses çıkartmada oturuyorlar, otursunlar bakalım. Bu döner öbür türlü söylemeyeyim. Herkesin canı acıyacak' dedi.

'SENİ ORAYA HALK GETİRDİ'

Şahin, Hamal Yardımcısının bayan bir milletvekilini aradığını ancak alınan cevabın hoş olmadığını belirterek daha önceki toplantılarında da o vekilin davranışlarını konu edindiklerini anımsattı.

Katılımcılar arasında iki bayan milletvekilinin olduğunu ve kimsenin zan altında kalmaması gerektiğini söylemesi üzerine Hamal Yardımcısı Rengin Karapazar, MHP milletvekilinin olmadığını söyledi. Aralarında geçen telefon görüşmesini anlatan Karapazar, 'Milletvekili hanımımızı aradım. Herkes nazik bir şeklide geleceğim ya da gelmeyeceğim diyor. Zamanlarını almamak içinde hemen konuya giriyoruz. Vekil hanıma telefon açtığımda efendim derken bile ters daha lafımı bitirmeden 'Gelemeyeceğim, kolay gelsin' dedi kapattı. Ben 59 yaşıma geldim, 17 yaşında ilk gittiğim miting Ecevit'in mitingi ve 1989'dan beri iş hayatındayım, böyle bir kabalık görmedim. Ben şaşırdım, 1 dakika dinlersin gelmeyeceğini nezaketle söylersin. Seni oraya halk getirdi, çok üzüldüm' şeklinde iddialarda bulundu. (Esra Yücel)

Editör: TE Bilisim