TELAFİSİ OLAN MAÇLAR

Atatürk Stadyumu'nda basın toplantısı düzenleyen Saraç, rakiplerin Eskişehirspor'a karşı çok katı bir müdafaa anlayışı ile mücadele ettiklerinin altını çizdi. Saraç, 'Oynadığımız her maçın kalecisi maçın adamı seçiliyor, Karabükspor maçı da böyle oldu. Üç puan beklediğimiz bir maçtan maalesef beraberlikle ayrılmak zorunda kaldık. Bu kayıplar bütün planlarımızı alt üst etse de biz de futbolcularımızla üzülsek de bunlar hedeflerimizde hiçbir değişikliğe sebep olmuyor. Bunlar telafisi olan maçlardır' dedi.

DERGİ YAYINDA

Uzun yıllardır çıkan Eskişehirspor Dergisi'nin yayınına bir ara verildiğini hazırlatan Saraç 'Biz dergiyi yeniden yayına soktuk, Eskişehirspor taraftarlarını abone olmaya davet ediyoruz. Bundan sonra da periyodik olarak yayın hayatına devam edecek' diye konuştu.

EKSİK BÖLGELERE İYİ İSİMLER ALINACAK

Transfer konusuna da açıklık getiren Saraç, 'Eksik bölgelere ara transferlerde çok iyi isimlerin geleceğini biliyorum. Hiçbir futbolcumuza ne menajerlerden ne de kulüplerden ne resmi ne de gayri resmi bir transfer teklifi gelmedi' dedi.

Editör: TE Bilisim