Yeğenlerinin sünnet düğünlerine katılmak üzere Eskişehir'e gelen Genel Başkan Destici, gazetecilerin koalisyon ve erken seçimle ilgili soruları cevapladı. AKP, Cumhuriyet Halk Partisi ve Milliyetçi Hareket Partisi arasında yapılan görüşmeleri değerlendiren Destici, MHP Lideri Devlet Bahçeli ile Başbakan Ahmet Davutoğlu'nun Pazartesi günü yapacağı görüşmeyi beklediklerini söyledi.

'AK PARTİ İLE MHP BİRAN ÖNCE HÜKÜMETİ KURMALIDIRLAR'

AK Parti ile MHP'nin koalisyon ile hükümeti kurmalarının hayırlı olacağını ifade eden Mustafa Destici, 'Her ne kadar Bahçeli o görüşmeden önce topu CHP ve AK Parti'ye atmış olsa da, aslında sorumluluk kendilerinde. Dolayısıyla biz Pazartesi günkü görüşmeden ülkemiz adına hayırlı bir sonuç bekliyoruz. Başbakan Ahmet Davutoğlu ve Devlet Bahçeli'nin artık sorumluluk almaları gerektiğini, ellerini taşın altına koymaları gerektiğini düşünüyorum' dedi.

Milli İttifak adı altında Saadet Partisi ile bir önceki seçimlere giren BBP Lideri Destici, yapılacak bir erken seçimde kendi parti adı ve amblemi ile seçime gireceklerini söyledi.(İHA)

Editör: TE Bilisim