KONAKCI RÜZGARI
CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakcı'nın Seçim İletişim Merkezi, vatandaşların yoğun katılımıyla açıldı. 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü'nde Konakcı'ya destek vermeye geldiklerini belirten Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, '2014'ten bu yana ilçenizde gerçekleştirdiğimiz büyük altyapı yatırımları ile sizleri temiz suya kavuşturduk. 2 bin metreküplük su deponuzu hizmete sunduk. İnşaatı bitme noktasına gelen Çifteler Otogar'ı, otobüslerin yolcu indirip bindireceği bir nokta olmaktan ziyade, cep sinemasının olacağı, tiyatroların oynanacağı, çevresi yeşil alan olan bir merkez olacak. Belediye Başkanı Adayımız Zehra Konakcı ile beraber yapacağımız projelerimiz de hazır. Çocuklarımızı, gençlerimizi ve en önemlisi kadınlarımızı merkeze alarak, yeni projeleri sizlerle buluşturacağız. Artık Çifteler'e kadın eli değmesinin vakti gelmiştir. Zehra Hanımı önce Allah'a sonra sizlere emanet ediyorum' diye konuştu. Büyükerşen, '1 Nisan sabahıyla birlikte Çifteler'e baharı Sayın Zehra Konakcı ile getireceğiz. Birlikte uyum içinde çalışarak bu dönemde yaptığımız yatırımların çok daha fazlasını Çifteler'e birlikte kazandıracağız' dedi.
Konakcı da, 'İnanıyorum ki 31 Mart'ta vereceğiniz destek ile de Sayın Hocamızı Büyükşehir'de, bizleri de Çifteler'de göreve getireceksiniz' dedi.



***

HUZUREVİNİ
ZİYARET ETTİ
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle Safiye Gönül Bayar Huzurevini ziyaret etti. Burhan Sakallı, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, AK Parti Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses ile birlikte huzurevindeki kadınları ziyaret ederek karanfil dağıttı. O esnada huzurevinde olan gençlerle de sohbet eden Sakallı, 'Böyle özel bir günde, huzurevindeki kadınlarımızı ziyaret etmek istedik. Yaşlılarımızla sohbet ettik, 8 Mart Dünya Kadınlar Günlerini kutladık. Onların tek istediği ilgi ve sevgi. Ziyaretimiz sırasında gençlerimizin de huzurevindeki yaşlıları ziyaret ediyor olması bizleri çok mutlu etti. Kendilerine bu ince düşünceleri için ayrıca teşekkür ediyorum' dedi.



***

TEK TEK ANLATIYOR
AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan'ın Proje Otobüsü Odunpazarı Bölgesi'ni gezmeye devam ediyor. Farklı mahallelerde Eskişehirli vatandaşlarla bir araya gelen Doğan, Odunpazarı için hazırladığı projeleri tek tek anlatıyor. Sosyal medya hesabında paylaşımda bulunan Doğan, 'Şehrimizde girmedik sokak, sıkılmadık el bırakmamak için hazırladığımız Proje Otobüsü'müz bugün Emek Mahallemizdeydi. Hanımlarla otobüsümüzde buluşup projelerimizi tanıttık. Hayır dualarını bizlerden eksik etmeyen hanım kardeşlerime teşekkürlerimi sunuyorum' ifadelerini kullandı.



***

FARKLI İŞLER YAPTIK
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Organize Sanayi Bölgesindeki Turan Tarım fabrikasını ziyaret ederek işçilerle bir araya geldi. 31 Mart Yerel seçimler konusunda işçilerle konuşan Başkan Kurt, '5 yıllık Odunpazarı Belediye Başkanlığı dönemimizde çok farklı işlere imza attık. Örneğin Gökmeydan Mahallesi'nde bulunan insanların şikayetçi olduğu, ancak hiç kimsenin sorunu çözmeye cesaret edemediği eski lunaparkın olduğu atıl durumda ki alan sorununu çözdük. O alana Cumhuriyet Parkı'nı yaptık. Cumhuriyet Parkımız şuanda insanlarımızın kullandığı bir yer haline geldi. Bu bizim kararlı ve tavırlı duruşumuzun sonucudur. Gökmeydan Mahallesinde bulunan Cumhuriyet Parkı, Eskişehir'in en iyi parklarından birisi haline geldi' dedi.



***
KADIN AKLINA
İHTİYACIMIZ VAR
Demokrat Parti Odunpazarı İlçe Teşkilatı ve Belediye Başkan Adayı Serdar Demirhan 8 Mart Dünya Kadınlar Günü nedeniyle kadınlara karanfil dağıttı. Kadını eve kapatmaya, onu ev işi ve el işi yapan bir varlık kalıbına sokmaya çalışan çağdışı anlayışı reddettiklerine vurgu yapan Demirhan şunları söyledi: 'Çağdaş toplum yapısının tesisinde kadının çok önemli bir fonksiyonu var. Erkek egemen bir yönetim anlayışı yanlıştır, eksiktir, güçsüzdür. Biz kadınlarımızı toplumsal gelişme stratejimizin merkezinde görüyoruz. Bağımsızlık ve Kurtuluş Savaşı'nı kadınlarımızla birlikte verdik, Cumhuriyetimizi kadınlarımızla birlikte kurduk, geleceğimizi de kadınlarımızla birlikte inşa edeceğiz.'



***
HER KONUDA
PROJE HAZIR
Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Orhangazi Mahallesindeki bir kahvede vatandaşlarla buluştu. Eskişehir'in bir evladı olarak kendisinin de bütün bu sıkıntıları bizzat yaşadığını söyleyen Karabacak, şunları söyledi: 'İşte bu nedenle Odunpazarı'nda ne yapılması ve ne yapılmaması gerektiğini çok iyi biliyoruz. Ulaşımdan tarım ve hayvancılığın geliştirilmesine kadar halkımızı yakından ilgilendiren her konuda projeler hazırladık. Odunpazarı'nda işsizliği nasıl önleriz, ilçe ekonomisini nasıl düzeltiriz diye düşündük, insana yatırım projeleri hazırladık. Vatandaşımızın ekonomisine, sosyal hayatına katkı sağlayacak, bölgenin turizmini teşvik edecek çalışmalarla, Odunpazarı'nın kaderini değiştirmeye talip olduk. Allah izin verirse, sizler de destek olursanız bunu başaracağız…'Karabacak'a İYİ Parti Milletvekili Arslan Kabukçuoğlu da eşlik etti.



***

BİR VAAT!
CUMHUR İTTİFAKI ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI AK PARTİLİ VOLKAN DOĞAN:
Odunpazarı Kentsel Dönüşüm Projesi: ‪71 Evler, Huzur, Yenidoğan, Alanönü, Erenköy, Gündoğdu, Karapınar, Çankaya, Gültepe, Büyükdere, Göztepe, Yıldıztepe, Emek, Orhangazi Mahallelerimizde evlerinizi yerinde dönüştürecek, yeşil ve güvenli alanlar oluşturacağız.



****

BİR TWEET!
Eskişehir'de @eskisehirbb Başkanı Yılmaz Büyükerşen @Y_Buyukersen hocamızın uyguladığı Halk Süt, İstanbul'dan sonra Antalya'da da... Şimdilik seçim vaadi, yakında oralarda da çocuklar aracısız, üretici halkın sütünü içecek (EMRE KULCANAY)





Editör: TE Bilisim