ESKİŞEHİR RÜZGARI
Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun katılımıyla Ankara Spor Salonu'nda 900 civarında aday tanıtıldı. Toplantıda ayrıca 28 sayfalık yerel seçim bildirgesi kamuoyuyla paylaşıldı. Toplam 12 maddeden oluşan bildirge 'Yerel Yönetimlerde Temel İlkeler' ile başladı. Toplantının sonunda 12 belediye başkanının da olduğu CHP Eskişehir heyeti sahnede partilileri selamladı. Genel Başkan Kılıçdaroğlu Eskişehirli CHP'lilerle tek tek tokalaşarak 31 Mart Yerel Seçimlerinde başarılar diledi. Toplantıdan kareleri resmi sosyal medya hesabında paylaşan Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 'Bereketli ve özgür kentler için çıktığımız yolda, bütün kentlerimizin Mutlu, Gururlu, Huzurlu olacağı yepyeni bir dönem için Cumhuriyet Halk Partimizce Ankara'da düzenlenen Aday Tanıtım toplantısındayız' ifadelerini kullandı.



***
SAKALLI KÖYLERDE
AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı, seçim çalışmaları kapsamında köy ziyaretleri gerçekleştiriyor. İnönü'deki köylerde vatandaşların 31 Mart Yerel seçimlerinden ve adaylardan beklentilerini dinleyen Sakallı, projelerini anlatmayı da ihmal etmiyor. Sosyal medya hesabında gerçekleştirdiği ziyaretlerden bazı kareleri paylaşan Sakallı, 'Kümbet Akpınar ve çevre köylerdeki muhtarlarımız ve vatandaşlarımız ile buluştuk, sohbet ettik. Şehrimizde sesine kulak vermediğimiz kimse kalmayacak. Belirli bölgelere hizmet eden belediyecilik anlayışını kabul etmiyoruz...' ifadelerine yer verdi.



***
1 YILDA ÇÖZERİM!
AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, Tepebaşı İlçe Başkanı Hakan Çizmelioğlu ve MHP Tepebaşı İlçe Başkanı Uğur Yüceses; Yeşiltepe Mahallesi sakinleri ile AK Parti Tepebaşı SKM'de bir araya geldi. Toplantıda önce mahalle sakinleri söz aldı ve beklentilerini anlattı. Vatandaşlar Çoraklık mevkiinden ve imar sorundan dert yandı. Vatandaşlara bölgenin sorunlarını 1 yılda çözeceğini söyleyen Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Tuç, 'Tepebaşı bölgemizin; imar, yol ve tretuvar sorunlarını göreve gelir gelmez derhal çözüme kavuşturacağız. Biz hemşehrilerimizin sesine, sorunlarına kayıtsız da kalamayız mazeret de üretmeyiz, milletin menfaatine olan neyse, o konuda gereğini ertelemeden yaparız.'



***
POLİTİKALARI ELEŞTİRDİ
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Organize Sanayi Sitesi 20. Cadde'de bulunan Alfafonet Fabrikasında işçilerle bir araya geldi. Konuşmasında sendikalaşmanın önemine değinen Başkan Kurt, 'Tüm işçi ve emekçilerin haklarını her zaman savunmaya devam edeceğim' dedi. Kıt kanaat geçinen işçi ve emekçilerin maaşlarının her geçen gün eridiğini söyleyen Kurt, 'Çekmiş olduğumuz sıkıntıların tamamının sorumlusu Türkiye'yi yöneten partidir. 17 yıldır iktidar olanlar, eğer hala sorunları çözemediyse ve bundan sonra çözeceğim diyorsa, inandırıcı olmaz. Bugün yaşadığımız ekonomik sıkıntıların tek nedeni de iktidarın yanlış ekonomi politikası. Bir an önce bu yanlıştan vazgeçilmeli' diye konuştu.



***
BİRLİKTE BAŞARALIM
Demokrat Parti (DP) İnönü Belediye Başkan Adayı Hasan Hüseyin Kaya, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında ziyaretlerine devam ediyor. Her gün seçmenle bir araya gelerek projelerini anlatan Kaya, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda 'çalışmalarımız son hızıyla devam ediyor. Bugünde Dutluca Mahallesindeydik. İlgilerinizden dolayı muhtarımız ve hemşerilerimize çok teşekkür ederiz. Birlikte başaracağız inşallah her şey İnönü'müz İçin' ifadelerini kullandı.



***

BİR VAAT!

AK Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Volkan Doğan: Merhum Alparslan Türkeş'in adının da yaşatılacağı ikinci Millet Bahçemizi de, MHP'nin 50'inci kuruluş yıldönümünde inşallah Odunpazarı'ndaki tüm hemşehrilerimiz ile birlikte Şahin Tepesi'nde açacağız.



***

BİR YORUM!
Tepebaşı sizin gibi güçlü bir liderin arkasında duracaktır, buna eminim tabi hepimize iş düşüyor. Birlik ve beraberliğimizle inşallah 31 Mart Tepebaşı'nda HASAN TUÇ başkanı göreve getirecektir.
(MUHARREM KAYALI)



***

BİR ADAY!
AK PARTİ MİHALGAZİ BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
ZEYNEP AKGÜN
MEMLEKET: MİHALGAZİ
MESLEK: MUHASEBECİ
YAŞ: 43
Editör: TE Bilisim