ÇİFTELER BİZİ
BAĞRINA BASTI
Cumhur İttifakı, Çifteler'e giderek vatandaşlarla bir araya geldi. Seçim çalışmaları kapsamında ilçe ziyaretlerini sürdüren AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Burhan Sakallı; AK Parti milletvekilleri Nabi Avcı ve Emine Nur Günay, MHP Milletvekili Metin Nurullah Sazak, AK Parti İl Başkanı Zihni Çalışkan, MHP İl Başkanı İsmail Candemir ve Cumhur İttifakı Çifteler Belediye Başkan Adayı Kadir Bıyık ile görüştü. 'Çifteler halkı bizlere gönüllerini açtı, bağrına bastı' diyen Sakallı, 'Onların bu yakın ilgi ve sevgisi bizlerin gücüne güç katıyor. İlçelerimiz bizim için çok kıymetli. Değerli Başkanımız Metin Özen ilçemize büyük katkılar sağladı. Bundan sonra da Çifteler ilçemiz için Kadir Bıyık kardeşim ile birlikte çok güzel işlere imza atacağız. Uyum ve birlik içinde Çifteler'i hak ettiği hizmetlere kavuşturacağız' diye konuştu.



***

BOL KAZANÇ DİLEDİ
Pek çok farklı platformda vatandaşla bir araya gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Yılmaz Büyükerşen, 31 Mart Yerel Seçimlerin nabzını bu kez esnafla tuttu. Şehir merkezindeki kuyumcuları ziyaret eden Başkan Büyükerşen, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri paylaştı: 'Kuyumcular Çarşısı esnafımızı ziyaret ettik. Güler yüzleri ile bizleri karşılayan tüm esnafımıza samimiyetleri için bir kez daha teşekkür ediyorum. Kazançları bol ve bereketli olsun. #TürkiyeninEskişehiriVar'



***

AVCI SİVRİHİSAR'DA
AK Parti Milletvekili Nabi Avcı, Sivrihisar'ı ziyaret etti. Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü ile ilçe tutu yapan Avcı, vatandaşlarla da bir araya gelmeyi ihmal etmedi. Yüzügüllü ile birlikte esnafı da ziyaret eden Avcı, Sivrihisarlıların 31 Mart Yerel Seçimlerinden beklentilerini dinledi. Sosyal medya hesabından vatandaşlarla fotoğraflarını paylaşan Avcı'nın seçim çalışmalarına hız verdiği görüldü.



***
GÜNDEM EKONOMİ
Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Eskişehir Ticaret Odası'nı (ETO) ziyaret etti. Başkan Kurt'a CHP Odunpazarı İlçe Başkanı Rahmi Çınar eşlik etti. 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlerden güncel siyasete birçok konunun konuşulduğu ziyarette, Başkan Kurt gelecek dönemde Odunpazarı'nda yapacakları çalışmaları anlattı. ETO Başkanı Metin Güler, 'Kentlerin kendi avantajları var. Eskişehir'in de kendine göre avantajları var' dedi.



***
HESAP VERSİN
İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, ziyaretlerine Türk Ocakları Şubesi ile devam etti. Şube Başkanı Prof. Dr. Nedim Ünal, Türk Ocakları hakkında bilgiler verdi. Bir başkanın samimi, içten ve halkla iç içe olduğu zaman gerçekten başarılı olacağını ifade eden Ünal, 'Bir başkan millete hesap vermek zorundadır' dedi.



***
VİZYON YOK
CHP Çifteler Belediye Başkan Adayı Zehra Konakçı, sanayi esnafını ziyaret etti. Esnafı dinleyen Konakçı, projelerini paylaştı. Çifteler'in önemli sanayi yatırımlarına ve üretimlere ev sahipliği yapması gerektiğini ifade eden Konakçı, ilçenin sahip olduğu potansiyeli hayata geçireceklerini söyledi. Konakçı 'Çifteler, yıllardan bu yana mevcut yönetimden dolayı hak ettiği yatırımı ve ilgiyi görmüyor. Üzülerek görüyoruz ki, ortaya konulmuş herhangi bir vizyon ve proje de olmadı. Çifteler eskiden üretim merkeziyken şimdi tüketim merkezi oldu' dedi.



***
UNUTULMAYAN AFİŞLER!



***


BİR ADAY!
İYİ PARTİ (MİLLET İTTİFAKI) MİHALIÇÇIK BELEDİYE BAŞKAN ADAYI
SERDAR ULUCAN
MEMLEKET: SAZAK
MESLEK: MÜTEAHHİT
YAŞ: 35



***
BİR YORUM!
Alpu ovası için konuşmaya gitmemişsinizdir inşallah tarım arazilerimiz yok olmasın termik santrale kurban edilmesin.
(Nurullah Tahta adlı Facebook kullanıcısı Volkan Doğan'ın Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanımız Fatih Dönmez ile paylaştığı fotoğrafa yorumu)



***

BİR VAAT!
Saadet Partisi Seçim İşler Başkanı Hasan Arduç:
Tramvaylar ile daralan yollar artık şehir merkezinde ve hatta pek çok kenar mahallede trafiği olumsuz etkiliyor. Alternatif kara yolları, havaray ve üst ve alt geçitlerle bu sorunun aşılması mümkün. Belediyelerimiz bu imkanlara da sahip. Yapılamayacak işler değil bunlar.

Editör: TE Bilisim