ESKİŞEHİR İÇİN EL ELE VERELİM

AK Parti Büyükşehir Belediye Başkan Burhan Sakallı, Ağrılı ve Vanlı vatandaşlarla bir araya gelerek, 'Yeni Eskişehir' vizyonunu anlattı. 31 Mart seçimlerinin hem Eskişehir hem de Türkiye için büyük önem taşıdığına dikkat çeken Sakallı, 'Bu seçim bir anlamda hem Odunpazarı hem Tepebaşı hem Eskişehir hem de ülkemiz için son derece önemli, stratejik bir seçim. Sizin desteğinize bu noktada ihtiyacımız var' dedi. Sakallı, sözlerini şöyle sürdürdü: 'Normal belediyecilik hizmetlerini yapacağız. Ama asıl yapmamız gereken şey, ekonomide, ticarette, sanayide, endüstride, akademide; Eskişehir'i hayatın her anlamında dünyanın gelişmiş şehirleri ile rekabet edebilir bir hale getireceğiz. Eğer şehrimize bir vizyon katacaksak, şehrimizi olduğu yerden bir üst lige çıkartacak isek, şehrimizi daha fazla üreten, istihdam sağlayan, katma değer yaratan bir şehir haline getirecek isek hep beraber çalışmaya ihtiyacımız var.' Sakallı, 'Siyasi görüşlerimiz ne olursa olsun, Eskişehir için el birliği zamanı geldi. El ele verirsek, gönül gönüle verirsek Eskişehir'i çok daha üreten, istihdam sağlayan, katma değer üreten bir şehir haline getireceğiz' dedi.
***
Gündem ekonomi

İYİ Parti Odunpazarı Belediye Başkan Adayı Salih Karabacak, Türk Metal Sendikası Şube Başkanı Orhan Demir'i de ziyaret etti. Uzun yıllar bir şirkette çalıştıktan sonra emekli olduğunu, çalışanların sıkıntılarını, talep ve beklentilerini iyi bildiğini anlatan Karabacak, 'Bizim arzumuz işçisiyle memuruyla tüm çalışanlarımızın insan onuruna yakışır koşullarda yaşamasıdır. Bunun için de önce emeğinin karşılığını alması ve sosyal haklardan en etkin şekilde yararlanması gerekir. Emeğin ve emekçinin daima yanında oldum, olmaya devam edeceğim' dedi. Ekonomik belirsizlik nedeniyle yatırım yapmak isteyen şirketlerin yatırımlarını askıya aldıklarını hatırlatan Şube Başkanı Demir, sendikaların durumunun da iç acıcı olmadığını kaydetti.
***
DOĞRU ADAYI
DESTEKLEYİN

Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, Kayılı Kadınlar ile bir araya geldi. Alaaddin Cafe'de gerçekleşen buluşmaya Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt'un yanı sıra çok sayıda Kayı Mahallesinde doğan ya da yaşayan kadın katıldı. Kayı Mahallesinin tercihini hep sosyal demokrasiden yana kullandığını ifade eden Başkan Kurt, 'Bu nedenle de Kayı Köyüne her geldiğimizde kendimizi evimizde gibi hissettik' dedi. 31 Mart'ta gerçekleşecek olan yerel seçimlere de değinen Başkan Kurt, Kayılı kadınlardan destek istedi. Seçimler için partilerin ittifak yaptığını dile getiren Başkan Kurt, 'Eskişehir'de İYİ Parti hiçbir yerden aday çıkarmazken Odunpazarı'nda aday çıkardı. Ben halkın gerçek temsilcilerinin sosyal demokratlar olduğunu, halkın içinden çıkan insanlar olduğunu biliyorum. Sosyal demokrat, halkçı, şeffaf ve katılımcı bir belediye istiyorsak, doğru adayı desteklemeliyiz' dedi.

Etkinlikte kadınlar, Başkan Kurt'a Odunpazarı'nda yaptığı çalışmalar nedeniyle teşekkür plaketi verdi.
***
YÜZÜGÜLLÜ PAZARDA

Sivrihisar Belediye Başkanı Hamid Yüzügüllü, yaklaşan 31 Mart Yerel Seçimleri için çalışmalarına devam ediyor. Yüzügüllü, ilçenin Kaymaz Mahallesinde kurulan pazara giderek esnafla ve vatandaşlarla sohbet etti. Vatandaşın talep ve önerilerini dinleyen Yüzügüllü, hayırlı ve bereketli işler diledi. Kaymaz Mahallesi kahvehanesinde vatandaşlar ile çay içip, sohbet etti.
***
UYUMLU ÇALIŞIYORUZ

Cumhur İttifakı Mihalıççık Belediye Başkan Adayı MHP'li Ali Yörük, MHP Mihalıççık İlçe Başkanı Gürol Görür, AK Parti Mihalıççık İlçe Başkanı Soner Ergün ve beraberindeki heyetle sırasıyla Güce, Kızılbörüklü ve Karageyikli mahallelerini ziyaret etti, köy sakinleri ile sohbet etti. Yörük, '1 Nisan'da göreve geldiğimizde hiç vakit kaybetmeden çözüm odaklı hareket edeceğiz. İlçe merkezi ne hizmet alıyorsa köylerimiz de aynı hizmeti alacak. Mihalıççık'ta güçlü ittifak ruhu oluştu. Çok uyumlu çalışıyoruz. Biz köylerimizden, mahallelerimizden, Malıçtan bizlere bu minvalde destek vermelerini istiyoruz' dedi.
***
Projelerini anlattı

AK Parti Tepebaşı Belediye Başkan Adayı Hasan Tuç, 31 Mart Yerel Seçimleri kapsamında çalışmalarına devam ediyor. Tepebaşı Bölgesini karış karış gezen Tuç, vatandaşlarla projelerini paylaşıyor. Tepebaşı'nda yaşayan vatandaşların sorunlarını dinleyen Tuç, sosyal medya hesabında yaptığı paylaşımda şu ifadeleri paylaştı: 'Zincirlikuyu Mahallemizdeyiz. Tepebaşı'nı dinliyor, #tepebaşınayakışır projelerimizi paylaşıyorum.'
***
BİR VAAT!

SAADET PARTİSİ ÇİFTELER BELEDİYE BAŞKAN ADAYI HAMDİ TABANLI:
Taşra mahalleleri de dahil olmak üzere ilçemizde çöplük haline gelmiş bölgeleri temizleyip yeşil alan haline getireceğiz. Aile kooperatifleri kurarak yeni istihdam alanları oluşturacağız. Çiftçilerimizin ürünlerini değerinde satabilmeleri için bir merkez oluşturarak gerekli tüm alt yapı çalışmalarını yerine getireceğiz
***
BİR TWEET!

O değil de; belediye meclis toplantılarını ilk günden canlı olarak yayınlayan, meclis gündemini önceden bildiren, her türlü çalışmayı meclis denetimine açan Odunpazarı Belediye Bşk Kazım Kurt'a şeffaflık iması yapmak bile, sadece siyasetin kirli yüzüdür. Bundan size ekmek çıkmaz! (RECEP TAŞEL)
***
BİR ADAY!

İYİ PARTİ ODUNPAZARI BELEDİYE BAŞKAN ADAYI SALİH KARABACAK
MEMLEKET: ÇİFTELER
MESLEK: MAKİNE MÜHENDİSİ
YAŞ: 54

Editör: TE Bilisim