Bölgesel Amatör Lig'deki temsilcimiz Sağlıkspor, evinde oynayacağı Serdivan maçının hazırlıklarını Necdet Yıldırım sahasında yaptığı idmanla tamamladı. Antrenör Serdal Eroy'un takip ettiği, yardımcı antrenör Serdar Uykun gözetiminde gerçekleşen çalışmada futbolcuların hırsları dikkatleri çekti. 5'e 2'nin ardından bir kısım dar alanda minyatür kale maç yaparken, forvet oyuncuları yine antrenör Ercüment Şahin gözetiminde gol vuruşu çalıştı. Son iki maçtan puan çıkartamayan Kırmızı-Beyazlılar şeytanın bacağını Serdivan karşısında kırmak istiyor. Temsilcimiz bugün dinlenecek ve YGS sınavı nedeniyle yarın saat:13.30'da Necdet Yıldırım sahasında rakibini konuk edecek.

Şahin eğitim veriyor

Eski futbolculardan Ercüment Şahin gönüllü olarak Sağlıkspor'a destek veriyor. Özellikle Bursaspor formasıyla önemli işlere imza atan ve attığı gollerle efsaneleşen Ercüment hoca Sağlıksporlu dostlarını kırmayarak antrenmanlarda gönüllü olarak eğitim veriyor. Kırmızı-Beyazlı forvet oyuncularıyla yakından ilgilenen ve golcülere tecrübelerini aktaran Şahin, gol yollarında nasıl pozisyon alınacağı konusunda ve oyuncuların son vuruşlarını geliştirmeye yönelik özel antrenman programı uyguluyor.

Sağlık'ta Alt Yapı yapılanıyor

Sağlıkspor alt yapısında antrenör kadrosunda yeni bir yapılanmaya gidildi. Büyük beklentilerin olduğu U19 takımında yolların ayrıldığı Murat Korkmaz'ın yerine bundan sonra Serdar Uykun görev yapacak. Türkiye finallerinin hedeflendiği ekipte birçok oyuncunun A takımda forma giymesi göz önüne alındı ve başarılı çalıştırıcı Serdar Uykun'a genç takım emanet edildi. Öte yandan Kırmızı Beyazlılar Ceyhun Göray'ı Alt yapı koordinatörlüğüne getirdi. U17 Yaş grubundan itibaren tüm takımların yapılanmasından sorumlu olacak Göray yaz dönemine kadar tüm ekipleri yakından takip ederek, farklı antrenman programlarının uygulanmasını sağlayacak. Alt yapıda bu yıl yaz okulu açmayacak ve seçme yapacak Sağlıkspor'da, daha çok mevcut yarışmacı ekiplere yönelerek oyuncuların gelişimleri için uğraş verilecek. (SS)

Editör: TE Bilisim