Eskişehirspor'un Arjantinli Funes Mori son haftalarda yaşadığı suskunlukla dikkat çekiyor. Eskişehirspor adına sahada sergilediği özverili mücadele ile 7'den 70'e tüm taraftarların yüreğini fetheden Funes son beş maçta gol atmayı unuttu. Funes Ligdeki son golünü ligin 20. haftasında oynanan Gençlerbirliği karşılaşmasında kaydetti. Şuana kadar ligde 5 gol 6 asist yapan Funes skora katkı yaptığı karşılaşmalarda takımına en az bir puan kazandırdı.

Ömer'in arkasında
Funes Mori, Mersin İdmanyurdu ve Balıkesirspor karşılaşmalarında Skibbe tarafından Ömer'in arkasında görev yaptı. Golcü futbolcunun enerjisinden faydalanmak isteyen Alman Teknik adamın Mersin İdmanyurdu karşılaşmasında bu taktiği tutarken, Balıkesirspor karşılaşmasında hayal kırıklığı yaşattı.

Yönetim çalışmalara başladı
Funes'in bonservisi için Eskişehirspor Yönetimi harekete geçiyor. Satın alma opsiyonuyla kiralanan futbolcu için yönetimin 3.5 milyon Euroluk bir bedeli gözden çıkarması gerekiyor. Ancak bu rakam Eskişehirspor için çok fazla. Bu yüzden yönetim futbolcu için umutlu açıklamalar yapmaktan kaçınıyor. Ancak Eskişehirspor Yönetimi'nin bu futbolcu için kulübü Benfica ile görüşmelere başladığı bildirildi. S.S.

Editör: TE Bilisim