Şair, Gazeteci ve Aktivist Erdoğan Ekiner'in girişimi ile FriedriechAtaksasi hastası Gülçin Karausta'ınn hastalığının ilacının sosyal güvenlik kapsamına alınması için verdiği mücadeleye destek amacıyla düzenlenen 1.Eski Kent Şiir Buluşması bugün saat 20.00'de Odunpazarı Belediyesi Yunus Emre Kültür Merkezi'nde gerçekleşecek.
Müzisyen Aytaç Karausta'nın da kısa bir konser vereceği etkinliğe katılacak olan şairler: Ayten Mutlu (İstanbul), Altay Ömer Erdoğan (İzmir), Hayrettin Geçkin (Çanakkale), Salim Çalık (Zonguldak), Erdoğan Ekiner (Eskişehir) ve Mehmet Ali Yılmaz (Eskişehir)...
Etkinlik konusunda bir açıklama yapan Şair Erdoğan Ekiner, şiir buluşmasına destek veren kuruluşlara ve Odunpazarı Belediye Başkanı Kazım Kurt, belediyenin Özel KalemMüdürü Şenol Durur ve Basın Halkla İlişkiler Bölümü çalışanlarına teşekkür etti. Etkinliğin Gülçin Karausta'nın mücadelesi için önemli olduğunu vurgulayan Ekiner. 'Şanatsaverleri, şiir ve müzik ile ilgili duyarlı dostları şiir buluşmasına bekliyoruz' dedi.

FOTO 1: FriedriechAtaksasi hastalığının 4 bin lira olan ilacının SGK kapsamına alınması için mücadele eden Eskişehirli Gülçin Karausta.
FOTO 2:Erdoğan Ekiner
Editör: TE Bilisim