Henüz netlik kazanmadı
TFF, hafta içi oynanması gereken 22'inci hafta maçlarını olumsuz hava şartları nedeniyle ileri bir tarihe ertelenmişti. Siyah Kırmızılı yönetim ligin 23'üncü haftasında 30 Ocak Pazar günü oynanacak olan Pazarspor
karşılaşmasına takımı nasıl götüreceği ise merakla bekleniyordu. Cumartesi günü İstanbul'a, oradan uçakla Trabzon'a gitmesi gereken Siyah kırmızılı takım, Trabzon'dan da otobüsle Rize'nin Pazar ilçesine gitmek zorunda kalacak. Bu konu henüz netlik kazanmadı.
Federasyon karar verecek
Mehmet Şimşek başkanlığındaki Eskişehirspor yönetimi olumsuz hava şartlarının ülkenin birçok yerinde devam etmesi nedeniyle çıkış yolu aramayı sürdürüyor. Ayrıca yönetim, Cuma gününe kadar haber bekleyin diyen TFF'den de haber bekliyor. Türkiye Futbol Federasyonu yolların durumuna göre 23'üncü hafta maçlarını da erteleme kararına gidebilir.
15 saatlik yolculuk
Siyah-Kırmızılı Takımı Pazar deplasmanına takım otobüsü ile göndermeyi planlayan yönetim, cuma günü hava şartlarına göre son kararını verecek. Takım otobüsü ile deplasmana gidilmesi halinde Siyah kırmızılı futbolcular ve teknik kadro Bin 90 kilometrelik yolculuğu yaklaşık 15 saatte gerçekleştirecek ve Pazar günü oynanacak maç sonrası tekrar otobüsle geri dönecek.
Editör: TE Bilisim