Sezona iyi bir başlangıç yapan Şirintepespor 10.haftaya kadar liderlik koltuğunda yer aldı. Geçen hafta deplasmanda Seyitgazispor'a yenilerek zirveyi takipçisi Sivrihisarspor'a kaptıran Şirintepe Gençlikspor bu hafta sonu çok kritik bir maça çıkacak. Zirveyi kaptırdığı Sivrihisarsor ile liderlik maçına çıkacak semt takımı hazırlıklarını galibiyet parolası ile sürdürüyor. Bu maçı kazanan ekip zirvede yoluna devam edecekken, bitime kısa bir zaman kala şampiyonluğu da büyük bir ölçüde garantilemiş olacak.

Şirintepe Gençlikspor Kulübü Başkanı Kasım Karakaş ise 'Sezon başından bu güne kadar iyi bir performans sergiliyoruz. Geçen hafta şansız bir şekilde kaybettik. Ama Cumartesi günü bizim için çok kritik bir maç var. Sivrihisarspor ile oynayacağımız karşılaşmadan galibiyetle ayrılarak yeniden liderlik koltuğuna oturacağımıza inanıyorum. İlçe ekibiyle oynayacağımız bu zorlu ve kritik maçta tüm futbol severleri maça bekliyorum' dedi.

Şirintepe Gençlikspor ile Sivrihisarspor arasında oynanacak zorlu liderlik mücadelesi Cumartesi günü saat 17.30'da Muttalıp Sentetik Sahasında oynanacak.

Editör: TE Bilisim