KRİTİK MAÇ

Spor Toto Süper Ligin 7.haftasında Eskişehirspor bugün lider Beşiktaş'ı ağırlıyor. Son 4 haftada puan alamayan Kırmızı Siyahlılar evinde oynayacağı kritik maçtan puan veya puanlar alabilmek için sahaya çıkacak. Yeniden toparlanmak ve çıkış yakalamak isteyen Es Es taraftarları önünde zorlu bir mücadele verecek.

İNANIYORLAR

Eskişehirspor için bugün kritik bir gün yaşanacak. Puana hasret kalan Es Es için ligde tehlike çanları çalmaya başlarken zorlu maçta sadece galibiyet düşünülüyor. Kaos ortamının oluştuğu Kırmızı Siyahlı ekipte zafer planları yapılıyor. Futbolcular ise sahalarındaki maçtan puan alacaklarına inanıyor.

DEĞİŞİKLİK OLABİLİR

Hafta boyunca bu maça hazırlanan Kırmızı Şimşeklerde teknik direktör Michael Skibbe'nin ise nasıl bir kadro çıkartacağı merakla bekleniyor. Hafta içinde bazı futbolcuların performanslarında düşüş olduğunu söyleyen Skibbe, Beşiktaş'a karşı kadro da değişikliğe gidebilir.

Bitnel yönetecek

Eskişehirspor'un bugün sahasında oynayacağı zorlu Beşiktaş karşılaşmasını Deniz Ateş Bitnel yönetecek. Alpaslan Dedeş ve Esat Sancaktar'ın yardımcılık yapacağı karşılaşmada Tarık Ongun ise dördüncü hakem olarak görev yapacak. Özgüç Türkalp ve Mustafa Kürşad Filiz ise bayrak hakemliği yapacaklar.

W

Skibbe'nin son kozları

Kırmızı Siyahlı kulüpte alınan başarısız sonuçların ardından fatura Teknik Direktör Michael Skibbe'ye kesilirken, yönetim tarafından kendisine sunulan son şanslarını iyi kullanmak istiyor. Beşiktaş maçının yanı sırada Akhisar ve Kayserispor ile oynanacak maçların ardından Alman Teknik adamının göstereceği performans kalıp kalmayacağını da gösterecek. Önünde kritik 3 maçın bulunduğu Skibbe bugün zorlu bir sınavdan geçecek.

W

Taraftarın her zaman ki yerinde

Kırmızı Siyahlı taraftarlar bugün oynanacak Beşiktaş karşılaşmasında yine her zaman olduğu gibi takımlarına sahip çıkarak destek olacaklar. Eskişehirspor taraftarları her ne kadar takımlarının ligde kötü gitmesine rağmen sırt dönmeyerek yanlarında olduklarını bugün de hissettirecek. Es Es taraftarları Beşiktaş maçında susmak bilmeden destek olacak.

W

59.randevu (FOTOSUZ)

Eskişehirspor ile Beşiktaş lig tarihinde bugün 59.kez karşı karşıya gelecek. Oynanan 58 kez karşılaşmada Beşiktaş'ın galibiyetlerde 28-15 üstünlüğü bulunurken, 15 karşılaşmada ise kazanan çıkmadı. Eskişehir Atatürk Stadyumu'nda oynanan 29 karşılaşmada ise Eskişehirspor'un 11, Beşiktaş'ın 12 galibiyeti bulunuyor. 6 maçta ise kazanan çıkmadı.

İki takım arasında Süper Lig'de yapılan son 10 maçta

2010-11 Eskişehirspor-Beşiktaş 2 - 0

Beşiktaş-Eskişehirspor 3 - 1

2011-12 Eskişehirspor-Beşiktaş 2 - 1

Beşiktaş-Eskişehirspor 2 - 0

2012-13 Beşiktaş-Eskişehirspor 2 - 2

Eskişehirspor-Beşiktaş 1 - 2

2013-14 Eskişehirspor-Beşiktaş 0 - 1

Beşiktaş-Eskişehirspor 1 - 0

2014-15 Beşiktaş-Eskişehirspor 1 - 1

Eskişehirspor-Beşiktaş 1 - 0

Editör: TE Bilisim