Gelirken akıllarda soru işaretleri yaratan Alman teknik adam sergilediği performans ile yine gündem de Balıkesirspor ve Sivasspor karşılaşmaları Alman teknik adamın bazı yöneticiler cephesinde kredisini tüketmiş durumda.

Bu ilk değil
Başkan Hoşcan'ın, Ertuğrul Sağlam sonrasında ajandasında yazılı olan ilk isim olan Skibbe ile ilgili olarak, aralarında Rıdvan Çakırgöz ve Mustafa Akgören'in de bulunduğu bazı yöneticiler bu seçime oldukça soğuk yaklaşmış, Başkan Hoşcan'a, Skibbe'nin doğru bir tercih olmadığı yönünde görüşlerini bildirmişlerdi.

İkinci kriz erken oldu
Skibbe'nin gündeme geldiği ikinci dönem ise kupa da Gençlerbirliği karşısında alınan 3-0'lık mağlubiyet sonrası oldu. Bu karşılaşma ile birlikte ligde de ilk maçlarında da oldukça kötü bir performans sergileyen Skibbe, yine yönetim tarafından gönderilmeli yorumları ile birlikte anıldı. Ancak Başkan Hoşcan, tercihini Skibbe'nin kalması yönünde kullandı.

Yönetim karar verecek
Öte yandan 7 Nisan 2015'te toplanması beklenen Eskişehirspor Yönetiminin masasında yer alan konunun yeniden Skibbe olması bekleniyor. Ciddi rahatsızlıkları bulunan yöneticiler, Alman teknik adam ile yolların ayrılması konusunda yeniden Başkan Hoşcan'a görüşlerini iletecekler. Son karar bu toplantı sonrasında verilecek. (S.S.)

Editör: TE Bilisim