Serginin açılış törenine Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç'ın yanı sıra Mihallıççıklılar Sosyal Dayanışma ve Kültür Derneği Başkanı Cemalettin Ürgüp, Espark AVM Müdürü Berkay Damgacı ve çok sayıda vatandaş katıldı.
SEVGİMİZ ARTIYOR
Törende konuşan Zeybek, 'Bizlerin Atatürk'e karşı sonsuz bir sevgimiz var. Kendisini ve silah arkadaşlarını bir kez daha rahmet ve minnet ile anıyoruz' dedi. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç ise konuşmasında, Atatürk sevgisinin yıllar geçtikçe arttığını ifade ederek, 'Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk, çok özel bir insandı. O kadar büyük bir insandı ki; kendisinin bu ulus için yaptıkları paha biçilemez ve tarif edilemez. 10 Kasım 1938'de Ata'sını ebediyete uğurlayan Türk milleti, yıllar geçse de kendisine olan sevgi ve saygısını asla kaybetmedi. Çocuklarımızın Atatürk'e olan sevgisi ortadadır. Bizler de onun izinde ilerlemeye ve onun fikirlerine sahip çıkmaya devam edeceğiz' ifadelerini kullandı.
SERGİYİ GEZDİLER
Konuşmaların ardından davetliler, Sonsuz Atatürk Sergisi'ni gezdi. 9 Atatürk heykeli, 10 Atatürk maketi, 35 adet fotoğraf ve gazete kupürü ile Atatürk'ün el yazısı ile yazdığı kitapların yer aldığı sergi, 10 Kasım'a kadar gezilebilecek. HM
Editör: TE Bilisim