Es Es hızlı başladı
Kırmızı Şimşekler, Denizlispor karşısında maça hızlı başladı. Sağ kanattan Feyzi ve Sissoko ile gole yaklaşan Es Es, aradığını dakika 18'de buldu. Sağ kanattan Mehmet Özcan'ın iki kişiden sıyrıldığı pozisyonda top İbrahim Halil ile buluştu. İbrahim arka direkte bulunan Jesse'ye topu aktardı. Jesse topa dokundu ve takımını 1-0 öne geçirdi. 20'de ise Denizlispor'un hatasında araya giren Jesse bu kez direğe takıldı.

Melih'in hatası
Dakika 28'inci dakikada ceza sahası dışından seken topu kaleye yollayan Kamal Issah'a kaleci Stokoviak izin vermedi. 35'inci dakikada ise konuk ekip Denizlispor ilk ciddi gol pozisyonunu yakaladı. Sol kanattan kullanılan köşe vuruşunda topu elinden kaçıran Melih Ağa büyük bir hata yaptı. Topu önünde bulan Alperen meşin yuvarlığı direğe nişanladı. Direkten dönün topu kaleci Melih daha sonra kontrol etti.

Hata ve basit gol
38'inci dakikada Es Es golü gördü. Berkay kaleci Melih'e geri pasını aktarmayı çalıştı. Ancak top kısa düştü. Araya giren Denizlispor oyunu topu direğe nişanladı. Seken topu önünde bulan Mehmet Akyüz skoru eşitledi. Eskişehirspor çok iyi oynadığı dakikalarda büyük bir hatayla kalesinde golü görmesiyle oyundan düştü. Karşılaşmanın ilk yarısı 1-1'lik eşitlikle tamamlandı. Durgun geçen ikinci devrede gol sesi çıkmayınca puanlar paylaşıldı.
Editör: TE Bilisim