İyi analiz etmiştik

TFF 2. Lig Beyaz Grup'un 27'nci haftasında Play- Off potasında yer alan Bucaspor 1928 takımıyla karşılaşan Eskişehirspor, rakibine 3-1 mağlup oldu. Maç sonu Teknik Direktör Suat Kaya, ESTV'ye yaptığı açıklamada, 'Kendi evimizde Zonguldak Kömürspor ile berabere kalmıştık. Bucaspor maçında hem dersimize iyi çalışıp, rakibi analiz edip sahadan iyi bir sonuçla ayrılmak istiyorduk. Bunu ilk 25 dakika layıkıyla oyuncular yerine getirdi. Yenilen golden sonra devre bitene kadar bocaladık. İkinci yarıda belki de oyuna tutunacağımız en önemli dakikada gol yememiz ve akabinde Bartu'nun vurduğu kafanın dışarı çıkması… O pozisyonda 2-1'i yakalasaydık her takım gibi rakibimiz de telaşlanacaktı' dedi.

Rakipler de puan kaybetti

Kaya, 'Oyuna giren oyuncularımız iyi katkı verdiler. İyi çalıştılar, iyi mücadele ettiler. Sonuna kadar bu mücadeleyi sürdüreceğiz. Üstümüzdeki takımlar da puan kaybettiler. Bu haftayı hiç oynanmamış sayıp, önümüzdeki maç ligde tutunma adına elimizden geleni yapacağız' ifadelerini kullandı.

Hepsini hesap ediyoruz

'Her şeyi kontrol altında tutmaya çalışıyoruz' diyen deneyimli teknik adam, '3 tane sarı kartı olanı nasıl 4 yaptırmayız ve 4 olup cezalı duruma düşerse onun yerine oynatacağımız oyuncuyu 15-20 dakika izlesek nasıl olur diyerek bunların hepsini hesap ediyoruz. Toplam 22 tane oyuncu var. Bu oyuncuların ilerleyen haftalardaki form durumunun umutlandırmasını diliyorum. İnşallah düşündüğümüz gibi olur' diyerek sözlerini noktaladı.
Editör: TE Bilisim