AKP İl Başkanı Dündar Ünlü, siyasi partilerin görevinin sadece seçimden seçime faaliyet göstererek bu kapsamda ziyaretler yapmak olmadığını söyledi.

Siyasi partilerin hayatın içinde olması gerektiğini belirteek, Bizde bu kapsamda Sivil Toplum Kuruluşlarını ziyaret ediyoruz. Onlarla birlikte istişare ederek bu kent için neler yapabiliriz düşüncesiyle hareket ediyoruz. Bağlarımızı koparmadan sıkı tutarak fikir alışverişinde bulunuyoruz' dedi.

SORUNLAR TEK AĞIZDAN ÇIKMALIDIR

Yapılan ziyaretten dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirerek konuşmasına başlayan ESMMMO Başkanı S. İlker Özokçu'da 'Bizim sorunlarımıza zaten vakıfsınız ama ben bunu sizlere bir dosya şeklinde de iletebilirim. Eskişehirli bir oda başkanı çıkıp her Ankara'ya gidişinde bir bakanın eline dosya tutuşturmamalı. Bu işi ben pek doğru bulmuyorum. Sorunlarımız ortak ağızdan tek çıkmalıdır. Bizim ücret sitemimizde Avrupa da olduğu gibi banka sistemi devreye sokulmalıdır' diye konuştu.

İTİŞMEDEN, KAVGA ETMEDEN

'Erken seçim olacak mı?' Sorusuna da Ünlü, 'Özellikle ben yıllardır siyasetin içinde ve sahalarda da olduğum için seçimlerin Eskişehir de daha demokratik olgunlukta geçtiğini görmekteyiz. İtişmeden kavga etmeden seçimler yapılmıştır. Erken seçim olacaksa da inşallah memleketimiz için hayırlısı ne ise o olsun' yanıtını verdi.(HM)

Editör: TE Bilisim