'İtiraz edeceğiz'
Sözlerine Siyah-Kırmızılı takıma gelen 3 puan silme cezasıyla başlayan Başkan Sinan Özeçoğlu, 'Bildiğiniz üzere kulübümüzün 3 puanı silindi. Mali dosyaları vermemize rağmen puanımız silindi. Gerekli hukuk çalışmaları yapıyoruz. İtiraz süresi var 7 günlük. Hukuki çalışmalarımız devam ediyor, itiraz edeceğiz' diye konuştu.

'Görüşmelerimiz sürüyor'
'13 Temmuz'da göreve başladık' diyen Özeçoğlu, 'AK Partiye güvenerek bu görevi kabul ettim. Bakanımız Nabi Avcı daha sonraki süreçte kabineden ayrıldı. Eskişehir Milletvekili Harun Karacan ise Genel Başkan Yardımcısı oldu. Harun Başkanla görüşmelerimiz devam ediyor. Kendisi geçtiğimiz günlerde kulübümüzü ziyaret etti' ifadelerini kullandı.

'Var gücüyle çalışıyor'
Özeçoğlu, 'Harun Beyle bugün de (dün) görüştüm. Es Es'in acil gerekli maddi ihtiyaçlarını sağlamak için var gücüyle çalışıyor. Biz göreve geldiğimizde kısa orta ve uzun vadeli planlarımız vardı. Kısa vadedeki planlar biliniyor ortada. Eğer beklenen yardımlar gelirse taraftarımız Harun Bey'i organize sanayide omuzlarda şehre getirir. Buna inancım tam' dedi.

'Kendisine teşekkür ediyoruz'
Sergen Yalçın'ın Erzincanspor maçı öncesi istifasına değinen Başkan Özeçoğlu, 'Sergen hocamızla bir hafta 10 gündür görüşüyoruz. Transfer cezası olmasına rağmen teklifimizi kabul etti. Bizim için Eskişehirspor'u çalıştırmak gurur dedi. Verdiği hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür ediyorum' şeklinde konuştu.

'İnsanlar anlamıyor'
Özeçoğlu, 'Çok kritik haftalara giriyoruz. Kısa vadedeki işleri 1 hafta 10 gün içinde çözeceğiz. Puan silme konusuna tekrar değinmek istiyorum. Önümüzde 24 puan silme tehlikesi var. İnsanlar anlamıyor. Anlayana kadar anlatacağız. 4 futbolcunun dosyası FIFA'da. Her bir isimden 6 puan ceza gelebilir. Çözmek için çalışıyoruz' dedi.

'Onlar arkamızda olsun'
'Ben taraftarlıktan geldim' diyen Eskişehirspor Kulübü Başkanı Sinan Özeçoğlu, '20 sene önce tribünlerdeydim. Büyük taraftarımızın hiçbir zaman başlarını öne eğdirmeyeceğim. Onların gücü arkamızda olsun, bu zorlu süreçten çıkacağız' ifadelerini kullandı.
Editör: TE Bilisim