Türkiye Futbol Adamları Derneği Eskişehir Şubesi Olağan Genel Kuru, önceki gün Yenişehir Konakları içerisinde bulunan Clup Konak'ta yapıldı. TÜRFAD Genel Başkanı Aydın Begiter, Genel merkez yönetim kurulu üyeleri ve Eskişehir Şubesinin kurucu 40 üyesinin hazır bulunduğu genel kurulda, Haziran ayında faaliyete geçen Eskişehir Şubesinin resmi olarak yeni yönetimi belirlendi.

TÜRFAD yönetiminin Haziran ayında Eskişehir'de gerçekleştirdiği Yönetim Kurulu Toplantısında aldığı kararla, Eskişehir Şubesi kurulmuş ve Halil Ünal'ın Kurucu Başkan olarak görevlendirildiği Eskişehir Şube Başkanlığı'nda; Özgür Fetih Demirdaş 2.Başkan, Ahmet Bingöl Sekreter, Ali İhsan Sarıçoban Sayman, İlhan A. Arslan Yönetim Kurulu Asil Üyesi, Kurucu Üye Kemalettin Bayyar ise Dernek Müdürü olarak göreve getirilmişti.

Türkiye Futbol Adamları Derneği Eskişehir Şube Başkanlığı, dernek yönetim kurulu üyelerinin tamamının bir araya geldiği ve önceki gün yapılan İlk Olağan Genel Kurul Toplantısı sonunda, üyelerin oyları ile Başkanlığa tekrar seçilen Halil Ünal'ı seçti.

Ünal, 'Dernek sayesinde artık spora hizmet edenler unutulmayacak. Bir kenara bırakılan spor adamları aranacak, onurlandırılacak ve gelecek nesillere hatırlatılacak' dedi.(SS)

Eskişehir şubesinin yeni yönetimi ise şöyle oluştu;

BAŞKAN HALİL ÜNAL

2.BAŞKAN ÖZGÜR FETİH DEMİRDAŞ

SEKRETER AHMET BİNGÖL

SAYMAN A. İHSAR SARIÇOBAN

ÜYE İLHAN ARSLAN

Editör: TE Bilisim