Eskişehirspor'da yeni teknik direktör Cüneyt Biçer ve ekibi, Siyah-Kırmızılı takımı tanımaya çalışıyor. Geçen sezonki maçları izleyip şu günlerde de takımı sentezleyen teknik ekip, en uygun oyun sistemini belirlemeye çalışıyor.

Oyuncu profillerini tanımaya çalıştılar
TFF 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Eskişehirspor'da yeni sezon hazırlıkları tüm hızıyla devam ediyor. Siyah-Kırmızılı takım Vali Hanefi Demirkol Tesisleri'nde çalışırken, çiçeği burunda Teknik Direktör Cüneyt Biçer de takımı tanımaya devam ediyor. 20 Temmuz Çarşamba akşamı ilk kez antrenmana çıkan Biçer ve ekibi, o günden bu güne çeken yaklaşık bir haftalık süreçte takımı tanımaya çalıştı. Oyuncu profillerini tek tek inceleyen teknik heyet, geçen sezonki maçlardaki performansları da sentezledi.

Zaaflara çözümler arayacaklar
Oyuncu profillerini tanımaya çalışan teknik ekip aynı zamanda takıma uygun oyun planı üzerine de kafa patlatıyor. Geçen sezon kalesinde 74 gol gören Es Es, savunmada zaaf veren bir görüntü çiziyordu. Duruş hataları, pozisyon alma konusundaki sorunlar dağınık bir takım görüntüsü çizilmesine neden olmuştu. Bunun önüne geçmek isteyen teknik heyet, savunmaya bir hayli mesai harcayacak. Geçen sezonki en önemli eksikliklerden biri de kanat akınlarıydı. Bu konuda zorlanan Es Es'te Biçer ve kurmayları çözümler arayacak.

Biçer açıklamalarda bulunacak
Eskişehirspor'un teknik direktörü olduktan sonra imza töreninde kısa bir konuşma yapan Cüneyt Biçer, bugün ilk kez yeşil sahada kameraların karşısına çıkacak. Bu sabah 10.00'da başlayacak antrenman için takım 09.45'te sahaya çıkacak. Saatler 09.50'yi gösterdiğinde ise Biçer açıklamalarda bulunacak. Biçer'in geride kalan bir haftalık antrenman programını ve takımı değerlendireceği öğrenildi.HABER: AYTAÇ ERSOY
Editör: TE Bilisim