Ticari taksilerin trafiğe çıkış uygulamasında değişiklik yapıldı ve tek-çift plaka uygulaması sona erdi. Değişiklik ile ilgili konuşan taksici Mustafa Gökçe, 'Şu an pek bir yolcu yok, işlerimiz yine durgun. Araç sayımız yükseldi işlerimiz yine durgun. Durgunluk yine devam ediyordu hafta başlarında hareket oluyor sadece. Korona bizim de işlerimizi çok fazla etkiledi' dedi.
FAZLA İŞ YOK
İşlerin hareketlenmesi için beklediklerini söyleyen İlhan Baki, 'Yavaş yavaş hareketlenmeye başlayacak gibi, bazı mağazalar açılacak, kuaförler açılacak umut ediyorum açılır. Bütün araçlarımız hizmet halinde olduğu için işler biraz durgun ama inanıyorum önümüzdeki haftalar açılacaktır. Bugüne kadar işler durgundu, her yer kapalı olunca insanların gidebileceği bir yer yok mecburen hastaneye gidenleri falan götürüyorduk fazla işimiz yoktu' diye konuştu.
SİFTAH YAPMADIM
İşlerin durgun olduğunu anlatan Ömer Şen ise, 'Ben 60 yaşındayım, yaş itibariyle kendimi riske atmayayım diye 2 aydır çalışmıyordum bugün geldim işe, arkadaşlardan da az çok işin olup olmadığını öğrendim ama işler durgun. İnşallah bundan sonra iyi olur diye umut ediyoruz. Ben geleli yarım saat oldu daha siftah yapmadım ama inşallah düzelir diyoruz' ifadelerini kullandı. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim