İMZA KAMPANYASI

Kırmızı Siyahlı taraftarlar Türkiye Kupası finaline atanan hakem Hüseyin Göçek'i istemiyor. Bunun için çalışmalara başlayan Es Es taraftarları sosyal medyada imza kampanyası başlatarak Türkiye Futbol Federasyonu'nu mail yağmuruna tutuyor. Es Es taraftarları Galatasaray'ın 12.adamı olarak bilinen ve geçmiş yıllarda Galatasaray Basketbol takımında forma giyen Hüseyin Göçek'i final maçına atayan TFF'ye isyan ediyor.

İŞTE HAKEM ATAMASI

Eskişehirspor ile Galatasaray A.Ş. arasında 7 Mayıs Çarşamba günü Konya'da oynanacak Ziraat Türkiye Kupası Finali'ni FIFA kokartlı hakemlerimizden Hüseyin Göçek yönetecek. Konya Büyükşehir Belediyesi Atatürk Stadı'nda oynanacak finalde Göçek'in yardımcılıklarını Orkun Aktaş ve Kemal Yılmaz yapacak. Maçın dördüncü hakemi ise Mete Kalkavan olacak.

UĞURLAMA VAR

Kırmızı Siyahlı taraftarlar bunun yanı sıra futbolculara moral vermek için bugün istasyonda toplanıyor. Saat 16.30'da İstasyondan Yüksek Hızlı Trenle Konya'ya gidecek olan Kırmızı Siyahlıları uğurlayacak olan Eskişehirspor taraftarları, saat 15.00'de Tren Garında toplanmaya başlayacak. Kupayı ne kadar çok istediklerini bir kez daha dile getirecek olan Eskişehirspor taraftarları futbolcuları tezahüratlarla uğurlayacak.

Editör: TE Bilisim