Ciddiyetten uzak bulunuyor
Eskişehirspor camiası ve taraftarları genel kurul öncesi adayız diye ortaya çıkan ancak ortaya somut hiçbir bütçe ve proje açıklamadan birtakım şartlar öne süren isimleri ciddiyetten uzak buluyor. Bu duruma da özellikle sosyal medyadan tepki gösteriyor. Yaklaşık bir aydır üyelik konusunda hiçbir adım atmayan bu ekip toplu halde kulübe üye olacaklarını söyledi.
Üyelik başvurusu yapmadılar
Ancak Eskişehirspor yönetimi ise genel kurul kararı aldığı için üyeliklerini kabul edecek yetkide olmadıklarını açıkladı. Ayrıca başkan adayı dahi belli olmayan bu grubun üyelik başvurusu yapmadığı iddia edildi. Siyah Kırmızılı camia, kulübü yönetmek isteyen bu ekibe gün geçtikte güvenini yitirmeye başladı.
Somut proje ve bütçe yok
Hafta arasında basın toplantısı düzenleyen Sebahattin Tetik ve ekibi ise, 'Belediyelerden destek alırsak göreve talip oluruz' yönünde bir açıklama yaptı. Delegelerin ve camianın onayını aldıktan sonra göreve gelebileceklerini söyleyen Sabahattin Tetik ekibinin ise somut projeler ve bütçe açıklamaması tepki topladı. Eskişehirspor taraftarları ve camia ise, tarihinin en zor döneminden geçen Eskişehirspor kulübüne aday olan bu ekiplerin samimiyetine inanmıyor.
Editör: TE Bilisim