Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, günlerdir süren Tarık Çamdal'ın Galatasaray'a gitmesi durumuna noktayı koydu. Cim Bom'un teklifini reddettiklerini söyleyen Hoşcan, 'Beşiktaş'la hem Tarık hem de Veysel için masaya oturacağız' dedi.

REDDETTİK

Eskişehirspor Başkanı Mesut Hoşcan, Tarık Çamdal için Galatasaray'ın yaptığı teklifi geri çevirdiklerini açıkladı. Hoşcan, Beşiktaş için ise yeşil ışık yaktı. Hoşcan, Beşiktaş'ın hem Tarık hem de Veysel için teklifte bulunduğunu belirtti. Başkan Mesut Hoşcan, Tarık için 'Camialar kulüpler varsa oyuncular var olur. Böyle bir oyuncunun kulübüne borcu vardır, kulübün değerlerine saygı duyması gerekiyor. Annem, babam gelecek menajerim gelecek diyerek bizi sürekli bekletti. Menajerinin farklı kulüplerle görüşme yaptığını duyduk ve bu karar aldık. Galatasaray bize çok düşük bir bonservis bedeli önermiştir biz de bunu kabul etmedik. Oyuncunun böyle çok az bir rakamla transfer olmasını istemedik. 3 ayda böyle olduysa 6 ay sonra neler olacağını bilen bilir. Her şey para değildir bunu da bilen bilir. Kararımızın arkasındayız devre arasında bizi tatmin edecek bir rakam gelirse oyuncunun önünü açarız yoksa sezon sonunda serbest kalacak.

VEYSEL'E İZİN ÇIKTI

Hoşcan, Tarık Çamdal dışında transferde adı geçen Veysel Sarı ile ilgili de açıklamalarda bulundu. 'Çok yetenekli oyuncularımız var. Bu oyuncular Veysel, Erkan, Servet Çetin, Tello. Hepsine teklifler var. Öncelikli kendi takımımıza bakacağız. Veysel Sarı'nın da durumu aynı şekilde bize çok net konuştu. Çok yüksek bir bedel istiyor biz de bunu karşılayamıyoruz. Biz bu parayı veremeyiz ama sana bunu verecek ekipler varsa bonservis ücretinde anlaşma sağlayabiliriz dedik. Menajeri ile de görüştük. Beşiktaş'ın Tarık için net bir teklifi var, Veysel için görüşmelerimiz oldu' dedi.

Editör: TE Bilisim