İl Tarım ve Orman Müdürü Ender Muhammed Gümüş'ün başkanlığında yapılan toplantı Kütahya Yolu Hizmet Binası Toplantı Salonunda gerçekleşti. İlk olarak İlçe Ziraat Odası Başkanları'nın sorun, görüş ve önerilerinin dile getirildiği toplantıda daha sonra İl Müdürü Ender Muhammed Gümüş sözü devraldı.
İŞ BİRLİĞİ OLMALI
Tüm sektörlerde olduğu gibi tarım sektöründe de girdilerimizi azaltmak, verimi ve karlılığı arttırmak, çevreyi korumak, uluslararası rekabette maliyetleri düşürerek pazar kaybetmemek adına akıllı tarım uygulamalarını kullanmanın son derece önemli olduğuna dikkat çeken İl Müdürü Gümüş, Ziraat Odalarıyla daha yakın iş birliği içerisinde olmak istediğini ifade etti. Eskişehir tarımını daha üst seviyelere taşıyacak plan ve geliştirilebilecek projeler hakkında Ziraat Odası Başkanlarına bilgi veren Gümüş, bu tip toplantı ve organizasyonların bundan sonra da yoğun bir şekilde devam edeceğini belirtti.
TİTİZ TAKİP
İl Tarım ve Orman Müdürü Gümüş, toplantı sonunda Eskişehir'de tarımın kalkınması için yapılacak olan her türlü plan ve programın titizlikle takip edileceğini de sözlerine ekledi. HM
Editör: TE Bilisim