Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek İlk ve Ortaokul öğrencileri 2013-2014 öğretim yılının başından bu yana her hafta düzenli olarak yüzme eğitimi aldı.

Okul ve Kent Park Havuz yönetimi işbirliğinde 2012-2013 Öğretim yılında uygulanmaya başlanan proje, velilerden gelen yoğun talep nedeniyle 2013-2014 Öğretim yılında da devam ediyor.

Proje kapsamında her hafta 200'e yakın öğrenci servislerle öğretmen ve temsilci velileri nezaretinde havuza gelerek yüzme eğitimi alıyor.

İLK DÖNEM BİTTİ

Dün Kent Park Havuzu'nda 15 antrenör nezaretinde öğrenciler dönemin son çalışmasını gerçekleştirirken, yaş kategorilerine göre düzenlenen yarışmalarda renkli görüntüler ortaya çıktı. Şenlik havasında geçen çalışmalara büyük destek veren Okul Müdürü Halil Uçar'a veliler teşekkür etmekten de geri kalmadı.

DEVAM EDECEK

Şehit Piyade Astsubay Çavuş Soner Özübek İlk ve Ortaokul öğrencileri öğretim döneminin ikinci yarısında da yüzme eğitimlerine devam edecek. Haftanın bir günü havuzu kullanacak öğrenciler kendilerini daha da geliştirerek bu branşta daha iyi noktalara gelmek için çaba sarf edecek. Büyükşehir Belediyesi'ne bağlı 15 yüzme antrenörü ise bu süreçte yetenekli öğrencileri belirleyerek bu ilimiz yüzme sporuna kazandırmak için çalışacaklar.

Editör: TE Bilisim