İlkokulunda 18 Aralık Çarşamba günü 'Yerli Malı Haftası' kutlamaları kapsamında yiyecek standı açıldı. Okul aile birliğinin organize ettiği etkinliğe öğrencilerin ilgisi yoğundu . Anaokulu ise her ay eğitim programının fen ve çevre eğitimi kapsamında yapılan çalışmalara, bu ay bir yenisini daha eklendi. Tam adı 'Tutum, Yatırım ve Türk Malları Haftası' ile birleştirilen Organik Ürünler Festivali gerçekleştirildi. Festival ve yerli malı kutlamaları kapsamında minik kolejliler yoğurt mayalamayı ve ekmek yapmayı öğrendiler. Kış mevsimine girerken kurdukları turşuları ve ekmekleri evlerine götürüp, aileleri ile paylaştılar. Bununla birlikte yemişler ve meyveler yiyip, dans edip eğlenen çocuklar güzel bir gün geçirdiler. (HM)

Editör: TE Bilisim