Milli ara sona erdi
12 haftası geride kalan Spor Toto 1. Lig'de milli ara sona erdi. Milli ara nedeniyle haftayı boş geçmeyen Siyah Kırmızılılar Osmanlıspor'la karşılaştı. Çoğunlukla lisans çıkartılmayan futbolculardan oluşan kadronun forma giydiği maçı konuk Ankara ekibi 2-1 kazandı. Kırmızı Şimşekler bugün saat 16.00'da ise Ümraniyespor'u ağırlayacak.
Çapa damga vurdu
Ancak Teknik Direktör Fuat Çapa'nın hafta içinde kulübün içinde bulunduğu mali krizin küçük detaylarına kadar açıklaması haftaya damgasını vurdu. Bu gelişmelere kulağını tıkayan genç kadro Ümraniyespor maçına sıkı bir şekilde hazırlanarak evinde başlattığı galibiyet serisini sürdürmek istiyor.
Hedefleri Süper Lig
Sezona vasat bir başlangıç yapan ancak sonraki haftalarada toparlanarak. Adana Demirspor, Denzlispor gibi güçlü rakiplerini deviren Ümraniyespor güçlü kadrosuyla Süper Ligi hedefleyen takımlar arasında yer alıyor. Ligde halen 20 puanla 5'nci sırada bulunan İstanbul ekibi oldukça formda bir görünüm sergiliyor.
Taşdemir temkinli
Ümraniyespor'un başarılı teknik adamı İsmet Taşdemir Eskişehirspor'un çok genç ve mücadeleci bir ekip olduğunu vurgulayarak maçın zor geçeceğini ancak her şeye rağmen 3 puan için geldiklerini ifade etti. Ümraniyespor ligde oynadığı son 6 karşılaşmanın hiç birisini kaybetmedi.
Editör: TE Bilisim