Tepebaşı Belediyesi'nin öncülüğünde imzalanan protokol ile Tepebaşı bölgesi muhtarları ve birinci derece aile fertleri, Özel Gürlife Hospital Hastanesi'nden indirimli olarak yararlanabilecek. Encümen Salonu'nda düzenlenen protokol imza törenine, Tepebaşı Belediye Başkan Vekili Zehra Zeydan, Tepebaşı Belediye Başkan Yardımcıları Erdoğan Aydoğmuş ve Bülent Rıfkı Ustaoğlu, Eskişehir Muhtarlar Birliği Derneği Başkanı Uluönder Mahallesi Muhtarı Hasan Güler, Özel Gürlife Hastanesi Başhekimi Dr. Ali Özdemir, hastane yetkilileri ve dernek yönetiminden muhtarlar katıldı.
Törende bir konuşma yapan Başkan Vekili Zeydan, 'Böyle kıymetli bir günde beraber olduğumuzu bu protokolle ispatlamış olacağız. Çok güzel düşünülmüş. Biz 10, 100 kişi ile beraber oluyorsak, muhtarlarımız daha fazla kişiyle beraber oluyorlar. Demokrasinin temel taşı olan muhtarlarımızla beraber olmak çok güzel, gününüzü kutluyorum. Nicelerine sağlıkla, beraber ulaşalım' diye konuştu.
Konuşmaların ardından muhtarlara ayakta gerçekleştirilen tedavilerde yüzde 20, yatarak gerçekleştirilen tedavilerde ise yüzde 15 indirim sağlayan protokol imzalandı. Tören sonunda muhtarlara, Muhtarlar Günü dolayısıyla armağanları takdim edildi. HM
Editör: TE Bilisim