Uluönder Kapalı Pazaryeri Kurban Kesim Alanı'na ücretsiz kurban nakil araçları tahsis edilirken belediye ekipleri tarafından hazırlanan kurban kesim alanı, bayramın ilk günü, dini kurallara uygun olarak vatandaşların ücretsiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda ibadetlerini yerine getirmeleri için hizmet verdi.

Veteriner İşleri Müdürlüğü alanda yapılacak kesimler için veteriner görevlendirirken, kesimlerin kontrollü olarak yapılmasını sağladılar. Öte yandan, belirlenen yerlerin dışında kurban satış ve kesimin engellenmesi için görevlendirilen zabıta ekipleri, kurallara aykırı satış ve kesim yapılmaması için görevlerinin başındaydı. Ayrıca tam donanımlı sağlık ekibi de bir ambulans ile alanda hazır bulundu.

Tepebaşı Belediyesi Uluönder Kapalı Pazaryeri'ne gelen vatandaşlar, kurbanları kesilirken Kültür ve Sosyal Hizmetler Müdürlüğü tarafından hazırlanan alanda sıcak çorba ve çay içme imkanı buldular.

Vatandaşların kesilen kurbanları görevli personel tarafından parçalar halinde özenle paketlenerek evlerine ücretsiz servis yapıldı. Tepebaşı Belediyesi'nin verdiği hizmetten büyük memnuniyet duyduklarını ifade eden vatandaşlar emeği geçenlere teşekkür ettiler.(HM)

Editör: TE Bilisim