Teknik Direktör arayışlarını sürdüren Siyah-Kırmızılı yönetim, teknik adam belli olduktan sonra topbaşı tarihini yeni hocayla birlikte belirleyecek.
Yönet im arayışlarını Sürdürüyor
Geçtiğimiz sezon (2021-22) Teknik Direktör Suat Kaya idaresinde 2. Lig Beyaz Grup'ta mücadele eden ve sezon sonu küme düşen Es Es'te, Kaya takımdan ayrılmıştı. Mehmet Şimşek başkanlığındaki yönetim genel kurulda tekrar göreve gelince önceliğini futbolcuları kadroda tutmaya ve teknik direktörü belirlemeye vermişti. İç transferde 5 imza attıran yönetim şu günlerde teknik direktör konusunda yoğun mesai harcıyor.
Futbolcular bireysel çalışıyor
Yeni sezonda 3. Lig 1. Grup'ta mücadele edecek olan Eskişehirspor, 3-4 Eylül'de başlayacak lig için henüz hazırlıklara start vermedi. Teknik direktörü belli olmayan takımda futbolcular
bireysel antrenmanlarını sürdürüyor. Tolga Yakut, Onur Arı, Hasan Alp Altınoluk gibi isimler sosyal medya hesaplarından fotoğraf paylaşacak yeni sezona hazırlandıklarını göstermişti. Diğer futbolcuların da bireysel antrenmanlar yaptığı öğrenildi.
Adaylarla görüşmelere devam
Teknik direktör konusunda gündeme gelen ilk isim Önder Karaveli olmuştu. Ancak Beşiktaş Karaveli'yi altyapıda değerlendirmek isteyince iş çıkmaza girdi. Gündeme gelen bir diğer isim ise 47 yaşındaki teknik adam Cüneyt Biçer oldu. Yönetimin Biçer ile de görüştüğü öğrenildi. Ayrıca geçen sezon takımı çalıştıran Suat Kaya'nın da Eskişehirspor yönetiminin gündeminde olduğu gelen haberler arasında.
Editör: TE Bilisim