Süllü, Ataç, Elagöz ve Akçar, ESGROUP Genel Koordinatörü Ali Baş, ES TV Genel Yayın Yönetmeni Soner Yüksel, Yenigün Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Seda Uçar Kale, Sonhaber Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Ayşegül Hümmet, Anadolu Gazetesi Yazı İşleri Müdürü Kaan Özcan ve Sonhaber Gazetesi Muhabiri Meltem Karakaş Kaya ile bir araya geldi.
SMA hastası olan 3,5 yaşındaki Toprak Yavaş bebek için ziyaret gerçekleştirdiklerini söyleyen heyet, ESGOUP'un bu konuda desteğini istedi. Şu an Toprak bebek için düzenlenen kampanyaların iyi gittiğini fakat daha fazlasına ihtiyaç olduğunu söyleyen Milletvekili Jale Nur Süllü, 'Basında ne kadar gündem olursa Toprak bebek için o kadar iyi. Toprak bebeğin sesini duyurmak hepimizin görevi. Toplanan paralarla tedavisini olabilecek ve hayata tutunacak. Eskişehir halkı olarak bu konuda hepimizin elini vicdanına koyması gerekiyor' dedi.
ESGROUP Genel Koordinatörü Ali Baş, ES TV Genel Yayın Yönetmeni Soner Yüksel, ESGROUP olarak Toprak bebeğe seve seve katkı sağlayacaklarını söyledi. İlerleyen tarihlerde ES TV ekranlarından düzenlenecek olan ortak canlı yayınla Toprak bebek için kampanya başlatılacak.
Editör: TE Bilisim