Galibiyet çok önemli
Hafta boyunca Teknik Direktör Yücel İldiz yönetiminde sıkı bir çalışma gerçekleştiren Siyah-Kırmızılılar, geçtiğimiz hafta Manisaspor karşısında alınan 3 puanın moraliyle maça hazırlandı. Es Es, yeni bir galibiyet serisi yakalayarak Play-Off sıralamasının içinde yer almayı hedefliyor. Bugün alınacak 3 puan tehlikeli bölgeden ciddi anlamda uzaklaşmamızı sağlayacak.

Ligde kalma savaşı veriyorlar
1. Lig'e her sezon 'şampiyonluk' parolasıyla başlayan ancak haftalar ilerledikçe irtifa kaybeden ekiplerden biri de Adana Demirspor. Lige Giray Bulak ile başladı. Ancak 10'uncu haftadan sonra yollarını ayırarak Gürcan Aday ile 3 maça çıktıktan sonra bu kez Timuçin Bayazıt ile yoluna devam etti. Yedi hafta süren beraberlik ligin 20'nci haftasında son buldu ve Adana Demirspor'un başına dördüncü hoca Mustafa Uğur geldi. Sürekli yapılan teknik direktör değişiklikleri ile bir türlü istikrarı yakalayamayan Adana ekibi ligde kalma savaşı veriyor.

Saygı duruşu yapılacak
Türkiye Futbol Federasyonu, (TFF) Afrin'deki Zeytin Dalı Harekatında şehit olan kahraman askerlerimiz anısına; 2-5 Mart tarihlerinde oynanacak tüm profesyonel futbol müsabakalarında 1 dakikalık saygı duruşunda bulunulacak açıklamasını yaptı. Ayrıca isteyen kulüpler, siyah kol bantları ile sahaya çıkacak.

Editör: TE Bilisim