Tepebaşı Belediyesi'nin, yardımsever Canan Şeker'in bağışlarıyla Fatih Mahallesinde yapımına başladığı Canan Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi'nin inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. Tepebaşı Belediye Başkanı Ahmet Ataç da inşaat alanında incelemelerde bulunarak yetkililerden bilgi aldı.

ESKİŞEHİRLİLER SEVDİ

Başkan Yardımcısı Bülent Rıfkı Ustaoğlu ile birlikte inşaatı gezen Başkan Ataç, çalışanlara da işlerinde kolaylıklar diledi. Başkan Ataç, Canan Şeker Erken Çocukluk Eğitim Merkezi hakkındaki değerlendirmesinde, 'Erken çocukluk eğitim merkezlerimiz de kentimizin çocukları için çok önemli ve faydalı bir noktada. Ömerağa Mahallesi ve Yaşam Köyü'müzdeki iki merkezimizin ardından şimdi de Fatih Mahallemize bu güzel merkezi kazandıracağız. Alanında uzman okul öncesi öğretmeni arkadaşlarımızın görev aldığı merkezlerimiz, Milli Eğitim Bakanlığı mevzuatına uygun biçimde eğitim veriyor. Merkezlerimiz, Eskişehirliler tarafından kısa sürede çok sevildi; hem çocuklarımız hem de ailelerimiz oldukça mutlu. Ben de çocuklarımıza ne kadar değer verdiğimi, her fırsatta dile getiriyorum. Onlar bizim geleceğimiz, gelişimlerine katkı vermek adına elimizden geleni yapacağız. Tüm çabamız, geleceğimin teminatı olan çocuklarımız için' ifadelerini kullandı.

17 ARALIK'TA HİZMETTE

Merkezden yaklaşık 150 çocuğun faydalanması planlanırken; 4 etkinlik odası, 1 çok amaçlı salon, kış bahçesi ve açık arka bahçe gibi alanlar yer alacak. 20 Mayıs'ta yapımına başlanan merkezin, 17 Aralık'ta tamamlanarak hizmete açılması hedefleniyor.

Editör: TE Bilisim