Dünya Emekçi Kadınlar Gününe özel düzenlenen fuara Vali Özdemir Çakacak, AK Parti Milletvekili Harun Karacan, CHP Milletvekili Jale Nur Süllü, ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş, EOSB Başkanı Nadir Küpeli ve ilgililer katıldı.

ÖRNEK TEŞKİL EDECEK
Fuarın açılış konuşmasını gerçekleştiren Vali Özdemir Çakacak, 'Bu fuarlar Eskişehir'imizin ne kadar zengin olduğunu gösteriyor. Bugünkü fuarımız apayrı bir öneme sahip. Çünkü kadın girişimcilerimiz ve üreticilerimiz bir araya geldikleri ve onların ürünlerini sergiledikleri dolaysıyla hemcinslerine belki de örnek teşkil edecek işlerin sergilediği bir fuar. Bu itibarla üretici kadınlarımıza teşekkürlerimi ifade etmek istiyorum. Türk kadını Türkiye tarihinin hiçbir anında geri planda kalmamıştır. Bu ülke üreten girişimci kadınlar ile gelişecek ve kadınlar hiçbir zaman ne hayatın, ne de iş dünyasının sahnesinden inmeyecektir' diye konuştu.

ZENGİNLEŞECEĞİZ
ESO Başkanı Celalettin Kesikbaş ise, 'Kadın girişimci ve sanayicilerimizin ne kadar çok olduğunu ve ne kadar çeşitli iş kollarında yer aldıklarını göstermek istedik. En büyük temennimiz iş birliklerini artırtmak' dedi. Kadın girişimcilerin üzerine düşen en büyük görevin üreterek ülke ekonomisine destek olmak olduğuna değinen Kadın Girişimciler Kurulu İcra Komitesi Üyesi Nilay Güneş Erdemir, 'Kalkınmanın altın formülü olarak bilinen girişimciliği kadınlarımızla desteklemek ve artırmak, ülkemizin zenginleşmesi için önem teşkil etmektedir' ifadelerini kullandı.

STANTLARI GEZDİ
Açılış konuşmasının ardından protokol açılan stantları gezdi. Vali Çakacak, girişimci kadınlara çiçek takdim etti. ESRA ÜNLÜ
Editör: TE Bilisim