Türk İş İl Temsilcisi Necat Kılıç, emeği daha ucuza mal edebilmek için envai çeşit çalışma modellerinin dayatıldığı bir dönemde, çalışanların çözüm bekleyen çok önemli sıkıntılarının bulunduğunu söyledi.

'Yaşanan sorunlara çözüm üretmesi beklenen genel seçimlerden sonra, her şeyi unutturan her gün birkaç evladımızın canına mal olan terör belası hortlatılmıştır' diyen Kılıç, ülkenin her gün daha karanlık kaotik bir ortama çekilmek istendiğini kaydetti.

Kılıç, 'Çözüm üretmekten sorumlu seçilmişler maalesef birbirini karalama ve vatandaşları birbirine karşı ötekileştirme yarışındalar. Gelin buna bir son verin. Seçimlerden 58 gün geçmesine rağmen bir hükümetin kurulamamış olması, Türk siyaseti için utanç verici bir başarısızlıktır. Dileğimiz hiç vakit kaybetmeden iç huzuru sağlayacak, demokrasiyi ve kurumlarını bağımsız ve tarafsız çalıştıracak bir hükümetin kurulmasıdır. Terörü ve terörü kışkırtanları lanetliyoruz. Tüm siyasilere bir daha sesleniyoruz. Anne ve babalara daha fazla evlat acısı yaşatmayın' dedi.(HM)

Editör: TE Bilisim