Çifteler Ülkü Ocağı Başkanı Muhammed Kıvrak ve çok sayıda ülkücü tarafından karşılanan Erdi Yılmaz ile uzun süre sohbet etti. Başkan Muhammed Kıvrak konuşmasında 'Bugün bizleri bu soğuk kış gününde bir araya getiren yüce Allah'a binlerce defa şükürler olsun. Ocağımızda siz değerli ülküdaşlarımızı ağırlamanın bir arada olmanın mutluluğu içindeyiz. Hepiniz bu soğuk kış gününde evinizden, işinizden feragat etmiş ve kutlu ocağımıza gelmişsiniz, hoş gelmişsiniz, sefalar getirmişsiniz' dedi.

Mihalıççık Ülkü Ocağı Başkanvekili Erdi Yılmaz ise 'Biz Türk-İslam Ülkücüleri bu ülkenin aydınlık yarınları olarak mukaddes bir davayı omuzladık ve hedefe doğru yola çıktık. Biz Ülkü Ocaklıyız. Ulu kocaların duası bizimledir. Mensubu olmaktan şeref duyduğum Ülkücü Hareket; yüce Türk Milletinin son kalesi, son savunma hattı, son kurtuluş meşalesidir' dedi.

Karşılıklı görüş alışverişi ve yapılabilecek ortak projeler ele alındı. Ayrıca yıl içerisinde yapılacak kültürel çalışmalar hakkında bilgi veren başkan yeni dönemde ülküdaşlarına başarılar diledi. (HM)

Editör: TE Bilisim