PROJEYİ CANLI YAYINDA ANLATTI

İlk olarak Halk TV'de hafta içi her gün Semra Topçu tarafından canlı olarak hazırlanan 'Güne Başlarken' programına konuk olan Başkan Kurt, 21 Mart Dünya Ağaç Günü kutlamaları ile ilgili gerçekleştirilen çalışmalar hakkında açıklamalarda bulundu.

KARDEŞLİK VE BARIŞ ORMANI OLUŞTURACAĞIZ

'Türkiye'de ağaçlar rant için feda edilirken biz yaptığımız etkinlik ile birlikte Odunpazarı'na binlerce ağaç dikeceğiz' diyen Kurt, dikilen ağaçlar ile birlikte 40.000m2'lik alana Kardeşlik-Barış Ormanı oluşturacağız. Yırca'da kaybettiğimiz ağaçları bu festival ile geri kazanacağız' görüşlerine yer verdi.

Canlı yayın sonrası Yeni Çağ Gazetesi Ankara Temsilciliğini ziyaret eden Başkan Kurt, Ankara Temsilcisi Ahmet Takan ile bir araya geldi. Ağaç Günü kutlamaları hakkında önemli açıklamalarda bulunan Başkan Kurt, Takan'a 21 Mart Dünya Ağaç Günü kutlamaları ile ilgili hazırlanan videoları izletti.

YENİÇAĞ GAZETESİ ETKİLİK İÇİN HAZIR

Gerçekleşecek etkinliğin Odunpazarı ve Eskişehir'in tanıtımına büyük katkı sağlayacağını vurgulayan Yeni Çağ Gazetesi Ankara Temsilcisi Ahmet Takan, Yeni Çağ Gazetesi'nin etkinlikleri yakından takip edeceğini söyledi.

FLASH TV CANLI YAYINLARLA PROJEYE DESTEK SAĞLAYACAK

Ziyaretler kapsamında FLASH TV'nin usta ismi Yılmaz Tunca ile bir araya gelen Başkan Kurt, Tunca'ya proje hakkında bilgi verdi. Projeden oldukça etkilendiği vurgulayan Tunca, etkinlik süresince Flash TV'nin projeyi takip edeceğini kaydetti.

TURKİSH REVİEW'DEN PROJEYE TAM DESTEK

Ankara ziyaretine Turkish Review dergisini ziyaret eden Kurt, dergi yetkililerine proje ile ilgili bilgi verdi. Projenin özellikle yurt dışında yapılacak olan tanıtımına destek sağlayacaklarını kaydeden dergi yetkilileri, proje ilgili bilimsel makalelerin dergide yer alacağını ifade etti. (HM)

Editör: TE Bilisim