Feyz Turizme 2019-2020 umre sezonu için kaydını yaptıran 164'ü Eskişehirli olmak üzere ve çevre illerden katılan vatandaşların da katılımıyla toplamda 214 kişi dün sabahın erken saatlerinde Hasan Polatkan Havaalanı'ndaydı. Ailelerini umreye gönderen vatandaşlar büyük heyecan yaşadı.
BÜYÜK KOLAYLIK
Feyz Turizm Acentesi Müdürü Furkan Yaşar yolculuk öncesi yaptığı açıklamada, 'Eskişehir kalkışlı uçaklar turizm firmaları ve yolcular açısından büyük kolaylık. Buradan Ankara ve diğer şehirler yerine Eskişehir'den direkt uçuşlarla Suudi Arabistan'a turlar düzenliyoruz. 3 saat 15 dakikalık bir yolculuk süresiyle Eskişehir'den kolaylıkla ulaşım sağlıyoruz. Bizim sezon başından sezon sonuna kadar yani Hac vazifesine kadar yani 6 aylık umre programımızda her ay Eskişehir'den kalkışlı ay başı programımız mevcut. Her ay 14 ve 25 gün olarak Eskişehir havaalanından Cidde ve Medine havaalanlarına yolcu uğurluyoruz' diye konuştu.
GÜVENLİ YOLCULUK
Yaşar, 'Programların huzur içerisinde yerine getirebilmesi için genç, dinamik görevli ekibimiz ve profesyonel rehber hocalarımız ile kalite ve güvenden asla ödün vermeden 'hayalleri gerçeğe dönüştüren yolculuklara' sloganıyla çıktığımız bu yolda çeyrek asırdır devam ediyoruz' dedi. Yolcular 3 saat 15 dakika sürecek seyahat öncesi Hasan Polatkan Havaalanı'nda yakınları ile vedalaştı. Yolcular dualar eşliğinde kutsal topraklara uğurlandı. HM
Editör: TE Bilisim