3. ve 4. sınıf 50 öğrencileriyle birlikte İşletme Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sevgi A. Öztürk ve Yardımcıları Doç. Dr. Banu Başar ile Doç. Dr. Fatih Tezel katıldığı toplantıda öğrencilere ESO Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Sinan Musubeyli tarafından bir sunuş gerçekleştirildi.

Eskişehir'in sanayi yapısı ve Eskişehir Organize Sanayi Bölgesi'nin gelişimi hakkında öğrencilere sunuş yapan ve değerlendirmede bulunan Musubeyli, ziyaretin üniversite sanayi işbirliği anlamında güzel bir örnek teşkil ettiğini söyledi. Musubeyli, 'bu tip ziyaretleri birbirimizi anlama ve tanıma adına oldukça önemsiyoruz. Sektörlerin ve sanayicilerin sizlerden neler beklediğini daha yakından görme fırsatı buluyorsunuz. Sonuçta siz değerli gençlerimiz sanayimizin çalışanları, üretim sürecine katkı verenleri ve yöneticileri olacaksınız. Ancak karşılıklı bir birimizi anlayarak yola alabilir, bir yerden bir yere gelebiliriz' dedi.

Sinan Musubeyli'nin yaptığı değerlendirme ve sunuştan sonra öğrenciler Eskişehir, sanayi ve sanayi stajları konusundaki sorularını yöneltti. Sonrasında ise Eskişehir OSB'de bulunan Arçelik Buzdolabı İşletmesini gezdiler.

Editör: TE Bilisim