Partide İl Başkanlığı ile çeşitli üst kademe görevlerde yer almış Av. Ayşe Fert Dökmeci'yi makamında ziyaret eden Ünlü, AKP'nin 14.kuruluş yıl dönümü vesilesiyle bu zamana kadar yapmış olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür etti. Yıllardır AK Parti davasının savunucu olmaktan vazgeçmediği dile getiren Dökmeci, 'Asla da vazgeçmem. Gerçekten büyük bir sorumluluk üstlendiğimize inanıyorum. AK Parti'den umut bekleyen insanlar için biz buradayız. Ben her zaman üzerime düşen bir görev olduğunda canla başla çalışmaya hazırım' dedi.

Ünlü'de olası erken seçim için birlik ve beraberlik içinde çalışılarak başarıyı hep birlikte yakalayacaklarına inandıklarını kaydetti, Ünlü, 'Biz Eskişehir için en iyisini yapmakla mükellefiz. Gece gündüz demeden çalışarak bu kentin sorunlarını ortak çözümle halletmeliyiz' diye konuştu.

Ünlü daha sonra AKP Tepebaşı İlçe Belediye Başkan adayı Orhan Soydaş'ı ziyaret etti. Soydaş, ziyaretin kendisini onurlandırdığını belirterek 'Bize verilecek her türlü görevde seve seve çalışmaya hazır olduğumuzu bilmelisiniz' dedi.(HM)

Editör: TE Bilisim