Yılbaşının yaklaşmasıyla hediyelik eşya dükkanlarının işlerinde yoğunluk yaşanmaya başladı. Geçen yıla oranla işlerinin daha hareketli olduğunu ifade eden Özer Oktay Küçük, 'Biz kendi adımıza memnunuz. Yani işlerimiz iyi gidiyor. Yine her sene olduğu gibi ürün çeşitliliğimiz, ürün yelpazemiz geniş. Eski olmamızın avantajıyla bu sene de işlerden memnunuz. İşlerde sıkıntı yok.
Geçen senelere baktığımızda bu sene biraz daha ürünlerimize rağbet fazla. Hatta çoğu ürünümüz tükendi. Elimizde malzeme kalmadı. Bunu da biz şuna bağlıyoruz. Bu sene eğlence mekanları kapalı olunca insanlar misafirliğe ya da farklı alanlara gidemeyince herkes evine kapanacak. Evinde çoluğunu çocuğunu mutlu etmek adına muhakkak evde bir çam ağacı, yılbaşı konsepti hazırlanacak diye düşünüyoruz. Çünkü geçen yıllarla kıyasladığımızda fazla bir rağbet var' diye konuştu.
TEDARİK ETMEKTE ZORLANDIK
Ürün tedarik etmekte zorlandıklarını anlatan Küçük, 'Çam ağacında bu sene biraz sıkıntı yaşadık. İtal ürün gelmeyince firmalardan istediğimiz adetlerde, istediğimiz modelleri temin edemedik. Neredeyse aralığın başında modellerimiz tükenmeye başladı. 60 cm'den 3 metreye kadar çeşit çeşit çam ağaçları getiriyorduk. Zor da olsa tedarik ettik ama hızlı tükendi. 30 liraya da yılbaşı ağacı var 2500 liraya da ağacımız var' şeklinde konuştu. MELTEM KARAKAŞ KAYA
Editör: TE Bilisim